کد خبر: ۲۳۸۰۳۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۰
معاون ارزیابی و نظارت طرح‌های عمرانی وزارت بهداشت با اشاره به روند ۳۰ ساله ساخت بیمارستان اسلام‌آباد غرب استان کرمانشاه، گفت: بخشی از دلایل تخریب این بیمارستان مربوط به عدم توجه به مقاوم‌سازی بوده است.
 معاون ارزیابی و نظارت طرح‌های عمرانی وزارت بهداشت با اشاره به روند ۳۰ ساله ساخت بیمارستان اسلام‌آباد غرب استان کرمانشاه، گفت: بخشی از دلایل تخریب این بیمارستان مربوط به عدم توجه به مقاوم‌سازی بوده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سلیمی در نشست تخصصی سالروز زلزله کرمانشاه، توسعه بیمارستان‌های پایدار را از رویکردهای این وزارتخانه عنوان کرد و افزود: بر این اساس در ۳ سال گذشته اگر قرار بود ساختمان درمانی به ما تحویل  داده شود تست‌های مخرب و در صورت لزوم تست‌های  غیرمخرب انجام شده است.

وی با بیان اینکه در برخی موارد مغایرت هایی مشاهده شد، اظهار کرد: در سال های اخیر نظارت های وزارت بهداشت بر ساخت و سازهای افزایش یافته است.

وی به تخریب بیمارستان اسلام آباد غرب در زلزله ۲۱ آبان کرمانشاه اشاره کرد و یاداور شد:  این بیمارستان از سوی وزارت راه اجرایی و به ما تحویل داده شد.

سلیمی اضافه کرد: عملیات ساخت این بیمارستان مربوط به ۳۰ سال قبل می شود و در سال ۸۱ ساخت آن متوقف و ۸ سال بعد ادامه ساخت این بیمارستان از سر گرفته شد.

معاون نظارت و ارزیابی طرح های عمرانی وزارت بهداشت یاداور شد: بخشی از تخریب این بیمارستان در زلزله ۲۱ آبان مربوط به قصور در زمینه مقاوم سازی آن می شود.

وی با اشاره به بازسازی این بیمارستان خاطر نشان کرد: از آنجایی که در سر پل ذهاب هیچ مرکز درمانی نداشتیم و شیوع بیماریهای واگیر دار اقدام به بازسازی این بیمارستان کردیم.

به گفته این مقام مسئول بازسازی این بیمارستان به گونه‌ای است که در حین بهره برداری عملیات بازسازی آن انجام شد.

معاون ارزیابی و نظارت طرح‌های عمرانی از پایان عملیات بازسازی این بیمارستان تا یک ماه آینده خبر داد.

سلیمی به اقدامات اصلاحی عملیات بازسازی بیمارستان اسلام‌آباد غرب اشاره کرد و گفت: ترمیم و مرمت ستون‌های آسیب‌دیده به روش جک فلزی در محل ایجاد مفصل پلاستیک، مقاوم‌سازی ۲۷ عدد ستون آسیب‌دیده و ۷ دیوار برشی داخلی، مرمت نازک‌کاری از جمله اقدامات اصلاحی در این بیمارستان نام برد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین