|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۴
کد خبر: ۲۳۷۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰
دوحه تلاش‌هایش را در مساله آشتی ملی بیشتر خواهد کرد و با اسرائیل برای حل مساله بندر غزه، گسترش مسافت ماهیگیری، ایجاد مناطق صنعتی و نیروگاه برق همکاری می‌کند.
به دنبال انتقال ۱۵ میلیون دلار کمک مالی قطر به نوار غزه چند سیاستمدار فلسطینی به این اقدام واکنش نشان دادند.

به نقل از ارم نیوز، سیاستمداران فلسطینی در واکنش به ورود ۱۵ میلیون دلار کمک مالی قطر به غزه ادعا کردند که قطر از طریق یک "نقش مشکوک" به دنبال جدا کردن نوار غزه از کرانه باختری است.

در همین راستا، محمود الزق، دبیرکل هیئت کار ملی فلسطین اظهار کرد: آنچه در نوار غزه رخ می‌دهد معامله‌ای است که قطر به واسطه یک نقش مشکوک به دنبال تحقق آن است.

وی مدعی شد: همه دیگر می‌دانند که چه کسی اختلافات فلسطین را تامین مالی می‌کند و آنچه قطر امروز به دنبال آن است، این است که این تقسیم و اختلاف را به یک جدایی در قالب طرح آمریکا تبدیل کند و این همان مساله‌ای است که محمد العمادی، رئیس کمیته قطری بازسازی غزه برای آن برنامه ریزی می‌کند.

الزق افزود: هر کس که معتقد است قطر با غزه برخورد انسانی دارد دچار توهم و اشتباه شده است، چراکه قطرطبق برنامه ریزی انجام شده از مساله انسانی سوء استفاده کرده تا به مساله خطرناک سیاسی یعنی جدایی نوار غزه از کرانه باختری دست یابد.

این مقام فلسطینی ادامه داد: العمادی یک میهمان ناخوانده است و ملت ما فریب دروغ‌های او را نمی‌خورند.

در همین راستا، ابراهیم احمد، تحلیلگر مسائل سیاسی فلسطینی نیز گفت که قطر از طریق فعالیت‌های خود علیه مشروعیت فلسطین به دنبال جدایی نوار غزه از کرانه باختری است.

احمد در گفت‌وگو با ارم نیوز تاکید کرد: نقش قطر از همان ابتدا "مشکوک" بوده، چرا که دوحه برای جلب رضایت آمریکا و تحقق اهدافش به دنبال شکست در عرصه بین‌المللی، خود را به عرصه فلسطین تحمیل کرده است.

شبکه المیادین نیز گزارش داد، گروه‌های فلسطینی نشست محمد العمادی با گروه‌های فلسطینی در نوار غزه را تحریم کردند.

دو جبهه مردمی و دموکراسی برای آزادسازی فلسطین و حزب ملت و طرح ملی نشست محمد العمادی با رهبران گروه‌های فلسطینی در غزه را تحریم کردند.

این در حالی است که سفیر قطر نقش گروه‌های فلسطینی را در تظاهرات بازگشت مورد تقدیر قرار داد.

وی افزود: دوحه تلاش‌هایش را در مساله آشتی ملی بیشتر خواهد کرد و با اسرائیل برای حل مساله بندر غزه، گسترش مسافت ماهیگیری، ایجاد مناطق صنعتی و نیروگاه برق همکاری می‌کند.

العمادی از خلیل الحیه از رهبران حماس خواست اوضاع را در جریان تظاهرات بازگشت آرام کند.

غازی حمد رهبر دیگر حماس نیز گفت: پول قطر در ازای آرامش است و تظاهرات بازگشت باید ادامه یابد چون تصمیمی ملی است.

وی به المیادین گفت: تمام گروه‌های فلسطینی این را می‌دانند و اما هیچ صحبتی از توقف تظاهرات‌ها مطرح نیست.

در همین راستا، روزنامه عبری زبان اورشلیم پست به نقل از یک مقام فلسطینی دیگر نوشت که محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با ورود کمک‌ مالی قطر به غزه به واسطه اسرائیل مخالف است، چرا که این مساله مانع از حل و فصل اختلافات داخلی فلسطین می‌شود.

تلویوزیون رژیم صهیونیستی پنجشنبه اعلام کرد که اسرائیل با هماهنگی قطر اجازه ورود ۱۵ میلیون کمک مالی دوحه به غزه را داده است که برای پرداخت حقوق کارمندان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این ۱۵ میلیون دلار در سه چمدان و توسط محمد العمادی از طریق گذرگاه "بیت حانون" به غزه منتقل شد.

در همین راستا، شبکه "i۲۴" رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که سازمان ملل در انتقال این اموال به نوار غزه هیچگونه دخالتی نداشته است.

از سوی دیگر، تزیپی لیونی، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در سخنان جدید خود از نتانیاهو به علت تحویل کمک‌های قطر به غزه به شدت انتقاد کرد.

لیونی اظهار داشت: بنیامین نتانیاهو، (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) در مقابل مهلتی که حماس برای آن تعیین کرده بود، تسلیم شد. نتانیاهو در واقع سکوت مؤقت حماس را خرید.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین