|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۴۲
کد خبر: ۲۳۶۷۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۰
برای نوشتن یک رزومه کاری حرفه ای باید نکات زیادی را رعایت کنید تا بتوانید در مرحله اول استخدامتان قبول شوید و این را بدانید که هر اطلاعاتی را نباید در آن بنویسید.
برای نوشتن یک رزومه کاری حرفه ای باید نکات زیادی را رعایت کنید تا بتوانید در مرحله اول استخدامتان قبول شوید و این را بدانید که هر اطلاعاتی را نباید در آن بنویسید.

مدیران استخدامی، به طور متوسط ۷۵ رزومه برای هر موقعیت کاری را دریافت می کنند آنها وقت بررسی دقیق همه رزومه ها را ندارند و فقط حدود ۶ ثانیه زمان می گذارند تا بفمند رزومه رد شود یا قبول شود. اگر می خواهید در آزمون اولیه قبول شوید، لازم است مدارک جامع و برجسته را ارسال کنید و از نکاتی که در مطلب قبلی اشاره شد استفاده کنید؛رزومه کاری حرفه ای

در این بخش از موفقیت بعد از توضیح در مورد نوشتن رزومه نوبت به نبایدهای رزومه کاری رسید پس بخوانید ۱۹ موردی که وجود دارد و هرگز نباید در رزومه خود وارد کنید البته باید بگوییم که این ترجمه ای است از نظر کارشناسان یکی از شرکت های بزرگ فرانسوی پس ممکن است تمام ۱۹ نباید در مورد شما صدق نکند اما اکثر آنها برای تمامی جویندگان شغل در سرتاسر دنیا مفید هستند.
مواردی که برای موفقیت در مصاحبه و استخدام نباید در رزومه کاری حرفه ای خود عنوان کنید:

۱- داشتن موضوع:
اگر رزومه فرستادید، پس واضح است که این کار را می خواهید.
استثنا:اگر شما در یک وضعیت منحصر به فردی هستید، مانند تغییر کامل صنایع، می توانید یک خلاصه کوتاه را وارد کنید.

۲- توضیحات کاری بی ربط:
بله، شما ممکن است پادشاه شیرینی سازی در رستوران ها بوده باشید. تجربه کاری گذشته ای که به نظر نمی رسد مستقیما مربوط به این کار باشد مناسب نیست و فقط ابعاد، عمق، توانایی و مهارت مربوط به این کارتان را نشان دهید.

۳- موارد شخصی :
وضعیت تأهل شما، نوع دین تان ربطی به کار ندارد.

۴- سرگرمی هایتان:
هیچکس به این مورد اهمیت نمیدهد. اگر این کار مربوط به شغلتان نیست، این حرکت باعث اتلاف وقت شرکت می شود.

۵- دروغ :
کاندیداها باید بر مهارت هایی که می توانند ارائه دهند، تمرکز کنند، نه مهارت هایی که نمی توانند.در حدود ۴۲% از کارفرمایان گفته اند که کاندیدهایی را انتخاب می کنند که سه مورد از پنج مهارت اصلی برای یک نقش خاص داشته باشند.

۶- سن:
اگر به دلیل سن مورد تبعیض قرار می گیرید، وقت آن است که تاریخ فارغ التحصیلی خود را حذف کنید.

۷- متن طولانی:
با حاشیه ۰.۵ اینچی و فونت هشت همه چیز را در یک صفحه قرار دهید. توصیه می شود فضای حاشیه سفید بیش از ۰.۸ نباشد.

۸- زمان خارج از دسترس بودن:
اگر شما وقت خود را صرف سفر یا دیدار خانواده می کنید، لازم نیست این اطلاعات را درج کنید.در برخی از کشورها، این اطلاعات قابل قبول است، به خصوص مسافرت، قابل قبول است، اما طبق یک قاعده کلی اصلا مناسب نیست.

۹- منابع و مراجع :
اگر کارفرمایان شما بخواهند با مراجع شما صحبت کنند، از شما درخواست خواهند کرد.همچنین، بهتر است اگر فرصت داشتید منابع خود را بعدا به کارفرمایتان بگویید.اگر شما در پایین صفحه این را درج کنید «منابع بر اساس درخواست»، مطالبتان را از دست می دهید.

۱۰- قالب بندی ناسازگار:
قالب به اندازه محتوا مهم است. بهترین فرمت این است که خیلی ساده متن را برای مدیر استخدام بررسی کنید و بتوانید مهارت های کلیدی و اهداف شغلی خود را ببینید. هنگامی که یک فرمت را انتخاب می کنید، با آن کار کنید ؛ حتی اگر یک روز، یک ماه و یک سال طول کشید.

۱۱- ضمایر شخصی:
شما باید از کلمات کلیدی« من »،« او »یا« مال من »اجتناب کنید ، رزومه خود را طبق سوم شخص ننویسید آنها می دانند که همه چیز در مورد شما و تجارب شماست.

۱۲- حال کنونی برای یک کار گذشته:
هیچ وقت کاری در گذشته را با زمان حال کنونی توصیف نکنید ، تنها شغل فعلی شما در زمان حال نوشته می شود.

۱۳- آدرس ایمیل غیر حرفه ای و نادرست :
ایمیل ساختن تنها ۱-۲ دقیقه زمان می برد پس لطفا آدرس ایمیل حرفه ای برای خود بسازید.

۱۴- کلمات غیر ضروری واضح:
هیچ دلیلی وجود ندارد که در جای شماره تان بنویسید "تلفن”. این خیلی احمقانه است، آنها می دانند که این شماره تلفن شماست.

۱۵- بالای صفحه، پایین صفحه، صفحه ها، عکس ها، جداول:
داشتن فرمت بالا و پایین صفحه مناسب می تواند حرفه ای باشد و همینطور جداول، تصاویر یا نمودار های سرد می توانند اعتبار شما را افزایش دهند ؛ درحالی که ضعف داشتن در فرمت رزومه می تواند باعث رد شدن رزومه تان شود، حتی اگر مطالب خوبی داشته باشید.

۱۶- اطلاعات تماس کسب و کار فعلیتان:
این نه تنها خطرناک است، بلکه احمقانه هم است. آیا واقعا میخواهید کارفرمایانیتان شما را که در محل کارتان صدا کنند؟ چگونه می خواهید این کار را انجام دهید؟! به هر حال، کارفرمای فعلی شما می تواند ایمیل ها و تماس های تلفنی شما را کنترل کند. بنابراین اگر نزدیک است اخراج شوید، و یا به طور بالقوه سر چیزی متهم شده اید، پس اطلاعات کسب و کار را درج نکنید.

۱۷- نام رئیس شما:
شاید برایتان غیرعادی به نظر برسد ولی کارشناسان توصیه می کنند نام رئیس خود را تا زمانی که قبول نشدید، درج نکنید حتی پس از آن، تنها دلیلی که می توانید نام رئیس خود را بنویسید، این است که او فردی مهم و واقعا قابل توجه باشد.

۱۸- اصطلاح خاص شرکت:
شرکت ها اغلب نام های داخلی خود را دارند برای چیزهایی مانند نرم افزار سفارشی، فن آوری ها و فرایندهایی که فقط در آن سازمان شناخته شده اند و نه برای کسانی که در خارج از آن کار می کنند. مطمئن باشید اگر این نام ها و موضوع ها را می دانید، اصلا ننویسید.

۱۹- آدرس های رسانه های اجتماعی شما که به موقعیت هدفتان مرتبط نیستند:
پیوندهایی به صفحات شخصی شما، که در کسب و کار هیچ اولویتی ندارد. کاندیدانی که فکر کنند صفحات شخصی شان ارزشمند هستند، خود را در معرض خطر با آن قرار می دهند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین