|
|
امروز: جمعه ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۵
کد خبر: ۲۳۶۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰
محمد حسین عزیزی استاد دانشگاه تربیت مدرس و رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی در مورد مصرف مواد غذایی با برچسب رژیمی، اظهار کرد: در مواد خوراکی که تحت عنوان رژیمی بودن در بازار عرضه می‌شوند، با حذف یکی از مواد اصلی ماده جایگزین مصنوعی قرار می‌گیردد.
 محمد حسین عزیزی استاد دانشگاه تربیت مدرس و رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی در مورد مصرف مواد غذایی با برچسب رژیمی، اظهار کرد: در مواد خوراکی که تحت عنوان رژیمی بودن در بازار عرضه می‌شوند، با حذف یکی از مواد اصلی ماده جایگزین مصنوعی قرار می‌گیردد.

وی در ادامه گفت: برای مثال در نوشابه‌های رژیمی، شکر حذف شده و یک ماده شیرین کننده اضافه می‌شود که کالری نداشته و در بدن هضم و جذب نمی‌شود، این مواد به نام شیرین کننده‌های مصنوعی معروف هستند.

وی با بیان تفاوت مضرات نوشابه‌های رژیمی با نوشابه‌های عادی، بیان کرد: نوشابه‌های رژیمی از نظر کالری و چاق کنندگی هیچ تأثیری در بدن نگذاشته و همچون مصرف آب طبیعی هستند اما به دلیل اینکه رنگ و ترکیب‌های شیمیایی در تمام نوشابه‌ها وجود دارد، تأثیر خود را می‌گذارند.
عزیزی تصریح کرد: مصرف نوشابه‌های رژیمی برای افراد عادی و افراد مبتلا به دیابت باید به میزان متعادل باشد و مصرف بیش از حد آن اثر بدی روی بدن می‌گذارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین