|
|
امروز: يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
کد خبر: ۲۳۶۱۴۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۴
چین در اولین گام خود در مسیری که رئیس جمهور این کشور برای تبدیل شدن به ابرقدرت پرواز فضایی تا سال 2022 ترسیم کرده است، با شکست مواجه شد.
 چین در اولین گام خود در مسیری که رئیس جمهور این کشور برای تبدیل شدن به ابرقدرت پرواز فضایی تا سال 2022 ترسیم کرده است، با شکست مواجه شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، یک موشک حامل چینی که به منظور واکنش چین به شرکت اسپیس‌ایکس(SpaceX) آمریکا ساخته شده بود، در اولین پرواز خود موفق به قرار گرفتن در مدار نشد.

یک شرکت مستقر در پکن به نام "لنداسپیس"(Landspace) این موشک سه مرحله‌ای موسوم به "Zhuque-1" را ساخته است. این شرکت در وبلاگ خود تایید کرد که مراحل اول و دوم این موشک به دلیل خرابی مرحله سوم به مدار نرسیدند.

این شرکت همچنین اعلام کرد که ماموریت این موشک حامل، پیش از آنکه پرتاب شود، به پایان رسید.

با این حال، این شرکت جزئیات بیشتری در مورد این حادثه منتشر نکرده است. آنها همچنین به زمان دومین تلاش خود برای پرتاب این ماهواره اشاره‌ای نکرده‌اند.

موشک Zhuque-1 حامل یک ماهواره به نام "فیوچر"(Future) بود که توسط گروه تلویزیونی مرکزی چین ساخته شده بود.

اغلب علاقه‌مندان به پرتاب‌های فضایی، نام شرکت‌های خصوصی بزرگی نظیر اسپیس‌ایکس یا بلواوریجین را شنیده‌اند، اما تاکنون کمتر نامی از شرکت‌های خصوصی دیگر برای فرستادن ماهواره‌های اختصاصی به مدار زمین از جانب چینی‌ها یا دیگر تیم‌های بین‌المللی به میان آورده شده است.

تلاش‌ها برای بهبود برنامه فضایی از جانب چینی‌ها تا حد زیادی به "شی جین‌پینگ" رئیس جمهور این کشور بازمی‌گردد. وی در سال 2012 گفت که می‌خواهد کشورش به "ابرقدرت پرواز فضایی" تبدیل شود و تا سال 2022 یک ایستگاه فضایی سرنشین‌دار را به مدار خواهد فرستاد.

البته واژه شکست برای هیچ شرکت بزرگی غریبه نیست، چرا که اسپیس‌ایکس نیز در سال‌های اولیه فعالیت خود چندین بار با شکست مواجه شد و هنوز هم در پرتاب‌های متعدد خود گاهی دچار این اتفاق می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
آخرین عناوین