کد خبر: ۲۳۴۰۲۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۱
این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس متذکر شد: قبل از آنکه تصویب یا رد لایحه CFT بخواهد بر افزایش یا کاهش قیمت مسکن تاثیرگذار باشد این عملکرد ضعیف وزارت راه و شهرسازی و تولید نشدن آپارتمان جدید است که بر صعودی شدن قیمت‌ها در بخش مسکن تاثیرگذار است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: قبل از CFT عملکرد دستگاه‌های اجرایی، وزارت راه و شهرسازی و تولید نشدن آپارتمان جدید در افزایش قیمت‌ها در بخش مسکن تاثیرگذار بود.

محمدرضا رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره دلایل افزایش قیمت مسکن و تاثیر تصویب CFT بر تغییر قیمت اظهار داشت: تصویب یا رد لایحه CFT قاعدتا نباید در معاملات داخلی کشور به ویژه معاملات بخش مسکن تاثیرگذار باشد چرا که قبل از CFT تامین کمبود مسکن راه‌حل مشکلات این بخش است.

نماینده مردم جهرم در مجلس با تاثیرپذیر دانستن اقتصاد کشور از تصویب یا رد لایحه CFT، گفت: درست است که  CFT بر کلان اقتصاد کشورمان تاثیرگذار است اما قبل از آن باید به بافت فرسوده و سرمایه گذاری در این بخش توجه اساسی کرد. سالانه به یک میلیون آپارتمان جدید نیاز داریم اما در خوشبینانه ترین حالت کمتر از ۴۰۰ هزار واحد تولید می‌شود و طبیعی است که این کمبود روی هم انباشته شده و نیاز بزرگتری شکل می‌گیرد و قیمت‌ها در این بخش به دلیل افزایش تقاضا بالا می‌ماند.

این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس متذکر شد: قبل از آنکه تصویب یا رد لایحه CFT بخواهد بر افزایش یا کاهش قیمت مسکن تاثیرگذار باشد این  عملکرد ضعیف وزارت راه و شهرسازی و تولید نشدن آپارتمان جدید است که بر صعودی شدن قیمت‌ها در بخش مسکن تاثیرگذار است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس خواستار توجه رییس جمهور به این مسئله در بحث تغییرات کابینه شد و افزود: امیدوارم آقای روحانی به چالش‌های بخش مسکن و توجه به رفع آنها با تغییر وزیر راه و شهرسازی توجه ویژه‌تری کند.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین