کد خبر: ۲۳۲۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۸
ارتقاء بیمه نیازمند تزریق خون تازه در شریانهای سازمانی است و با این ایده هاست که می توان به تدوین راهکارهایی برای برون رفت از مشکلاتی مانند تحریم دست یافت.
 صنعت بیمه درمقایسه با سایر بخش های اقتصادی کشور بخش کوچکی از اقتصاد است و اگر توسعه پیدا نکند همچنان مظلوم و مهجور خواهد ماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از بیمه مرکزی، رئیس کل بیمه مرکزی در نشست با کارشناسان، با بیان این مطلب گفت: بیمه مرکزی به عنوان متولی صنعت بیمه باید بتواند با برنامه ریزی لازم و منطقی، موجبات رشد بیمه را در کشور فراهم کند.

دکتر غلامرضا سلیمانی ادامه داد: بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که بخش هایی از اقتصاد در بیمه پررنگ نیست و بخش هایی از بیمه هم در اقتصاد دیده نمی شود، با توجه به اینکه این صنعت در نیروی متخصص انسانی ضعفی ندارد می توان با تزریق فکر و ایده نو، بخش های متقابل صنعت بیمه و اقتصاد را تقویت کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این نکته که برای تحقق این هدف نیازمند تشکیل دفتر فکر، برنامه ریزی، طراحی و بررسی چالش های توسعه هستیم، گفت: این دفتر با تحلیل وضعیت بیمه ای کشور، وزن و تاثیر آن را در اقتصاد کشور می سنجد و مطالب اصلی جهت تهیه محتوا برای تحلیل های منطقی را ارائه می کند.

رئیس شورای عالی بیمه با تاکید بر این مطلب که نظارت ها در بیمه مرکزی باید بیشتر برنامه ای باشد تا آیین نامه ای، تصریح کرد: با برنامه ریزی مناسب می توان نگاه کارشناسان را به سمت و سوی بیمه ای هدایت کرد چرا که افراد قوی و توانمند می توانند برای توسعه و پیشبرد سازمان طرح و ایده بدهند.

وی ادامه داد: ارتقاء بیمه نیازمند تزریق خون تازه در شریانهای سازمانی است و با این ایده هاست که می توان به تدوین راهکارهایی برای برون رفت از مشکلاتی مانند تحریم دست یافت.

شایان ذکر است در این نشست پرویز خسرو شاهی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی نیز گفت: با تشکیل واحد بررسی های اقتصادی، مسائل و مشکلات صنعت بیمه و ارتباط آن با اقتصاد به صورت تطبیقی با سایر کشورها بررسی و تحلیل خواهند شد .


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین