|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۲۳۱۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۵
راجنات سینگ وزیر کشور هند ضمن غیر قانونی خواندن حضور مهاجران روهینگیا در هند گفت از دولت های ایالتی درخواست شده است تا اطلاعات شخصی این افراد را برای اخراج آنها به میانمار جمع آوری کنند.
 راجنات سینگ وزیر کشور هند ضمن غیر قانونی خواندن حضور مهاجران روهینگیا در هند گفت از دولت های ایالتی درخواست شده است تا اطلاعات شخصی این افراد را برای اخراج آنها به میانمار جمع آوری کنند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه 'تایمز او ایندیا'، وزیر کشور هند اعلام کرد از تمام ایالت ها از جمله کرالا درخواست شده است که اطلاعات مربوط به مسلمانان روهینگیا را جمع آوری کنند زیرا آنها در مناطق مختلف هند مستقر شده اند.

راجنات سینگ اعلام کرد: تمام مسلمانان روهینگیا در هند مهاجران غیر قانونی هستند زیرا آنها درخواست پناهندگی نداده اند.

وی همچنین از احزاب مخالف درخواست کرد تا این مساله را سیاسی نکنند.
وزیر کشور هند افزود: از ایالت ها درخواست شده است تا هوشیاری خود را حفظ کنند. مسلمانان روهینگیا نباید به اسنادی دست پیدا کنند که نشان دهند آنها شهروند هند هستند.
پیش از این وزیر کشور در جریان سخنرانی در کنفرانسی که از سوی کمیته ملی حقوق بشر هند برگزار شده بود تاکید کرد: این افراد نباید با بازگشت به کشور خود مخالفت کنند درحالی که دولت میانمار خود آماده پذیرش آنها می باشد.

وی گفت: وزارت کشور هند در دادخواست خود به دادگاه عالی موضع خود را مشخص کرده است. این افراد مهاجران غیر قانونی هستند و باید اخراج شوند. مسلمانان روهینگیا مهاجر نیستند.

بر اساس آمار منتشر شده تعداد مهاجران روهینگیا در هند 40 هزار نفر است. دولت جامو و کشمیر نیز اعلام کرده است حدود 10 هزار مسلمان روهینگیا در ایالت مسلمان نشین زندگی می کنند.

اگرچه حدود 14 هزار روهینگیا مورد حمایت سازمان ملل متحد هستند، با این حال دولت هند آنها را به عنوان پناهنده به رسمیت نمی شناسد.
کارن ریجیجو مشاور وزیر کشور هند در سال 2017 خطاب به پارلمان این کشور اعلام کرد که دولت هند قصد دارد تمام مسلمانان روهینگیا را از جمله آنهایی که نام آنها به عنوان پناهنده در سازمان ملل به ثبت رسیده است، اخراج کند.

بسیاری از مردم میانمار روهینگیایی‌ها را مهاجرینی غیرقانونی می‌دانند و لذا این مردمان از تبعیض‌هایی که علیه‌شان روا می‌شود، در رنج هستند. دولت میانمار با روهینگیایی‌ها همانند مردمانی فاقد ملّیت و بی‌خانمان برخورد می‌کند و به آنها تابعیت نمی‌دهد. روهینگیایی‌ها با محدودیت‌های سفت و سختی مواجه هستند؛ از جمله محدودیت در جابجایی، دسترسی به امکانات پزشکی و آموزشی.

هند با میانمار مرز طولانی دارد و روابط دو کشور همواره گرم و نزدیک بوده است که مهمترین دلیل آن نزدیکی فرهنگی و تاریخی و حتی نژادی است. دو کشور تجارت خوبی با هم دارند اما هند اخیرا به دولت میانمار اعلام کرد که برخی گروه های شبه نظامی از داخل میانمار دست به فعالیت علیه هند می‌زنند و پس از انجام عملیات تروریستی در خاک هند دوباره به آنسوی مرزها به میانمار باز می گردند.

اقلیت نژادی روهینگیا در استان راخین از سال 2012 هدف حمله بودائیان تندرو قرار گرفته اند و با تشدید این حملات و پیوستن نیروهای ارتش به آنچه نسل کشی و پاکسازی نژادی مسلمانان میانماری گفته می شود، در هفته های اخیر بیش از پیش هدف این قبیل حملات قرار گرفته اند.
از آغاز خشونت ها تاکنون بیش از 400 مسلمان روهینگیایی کشته و دستکم 600 هزار نفر نیز مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین