|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۲۳۰۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۰
همراه داشتن برخی دارو‌ها در مسافرت البته با نظارت و تایید پزشک می‌تواند مانع از بروز برخی بیماری‌ها و انجام درمان‌های اولیه تا رسیدن به مراکز درمانی شود.
 همراه داشتن برخی دارو‌ها در مسافرت البته با نظارت و تایید پزشک می‌تواند مانع از بروز برخی بیماری‌ها و انجام درمان‌های اولیه تا رسیدن به مراکز درمانی شود.

داروها باید در جعبه اصلی، دور از نور و رطوبت و گرمای شدید نگهداری شوند و هیچ گاه داروهای مختلف را با هم مخلوط یا در یک ظرف نگهداری نکنیم.

کارشناسان علم پزشکی اعتقاد دارند همراه داشتن برخی دارو‌ها البته با نظارت و تایید پزشک در مسافرت‌ها می‌تواند مانع از بروز برخی بیماری‌ها و انجام درمان‌های اولیه تا رسیدن به مراکز درمانی شود.

خطر بروز بیماری عفونی اسهال یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در سفر است، به ویژه سفر به کشور‌های خارجی و پس از مصرف مواد غذایی ناآشنا یا تهیه آنها به شیوه غیربهداشتی است.

همراه داشتن برخی دارو‌های درمان کننده اسهال در زمان سفر می‌تواند از آسیب بیشتر به افراد تا رسیدن به مراکز درمانی کمک کند؛ به ویژه اگر زمانی که برای یک پرواز 10 ساعته در هواپیما به سر می‌برید بروز اسهال می‌تواند یک مشکل جدی برای شما، سایر مسافران و حتی خدمه پرواز باشد.

البته کارشناسان هشدار می‌دهند، استفاده بی رویه از داروی اسهال هم می‌تواند خطرناک باشد و به همین دلیل فرد باید در اولین زمان ممکن علت ابتلا به بیماری عفونی و گوارشی که سبب اسهال شده است را پیدا کند.

راهی برای مقابله با حالت تهوع هنگام سفر
چنانچه ضمن حرکت اتومبیل، قطار، کشتی و یا هواپیما دچار سرگیجه و حالت تهوع می‌شوید، به خاطر داشته باشید با مصرف ۱ یا ۲ قرص ۵۰ میلی گرمی دیمن هیدرینات، نیم ساعت قبل از شروع سفر و تکرار یک قرص هر ۴ تا ۶ ساعت یکبار در طی سفر، می‌توان عوارض ناشی از حرکت، تهوع و سرگیجه را برطرف کرد.

- هنگام بروز اسهال در مسافرت از مصرف خودسرانه دارو خودداری کنید، در اغلب موارد ابتلا به اسهال و استفراغ، مصرف آنتی بیوتیک ضرورتی ندارد؛ برای پیشگیری از خطر کاهش آب بدن، مصرف مایعات زیاد ضروری است و در اسهال شدید می‌توان از محلول ORS استفاده کرد.

بهتر است در زمان بیماری از مصرف غذا‌های چرب و سرخ شده، غذای آماده و کنسروی اجتناب شود، در کودک شیرخوار مبتلا به اسهال، مادر باید بیش از مواقع عادی به کودک خود شیر دهد.

هیچ گاه دارو‌های بزرگسالان را به اطفال ندهید. توجه داشته باشید هیچ قانون کلی جهت نصف کردن دوز بزرگسالان برای مصرف کودکان وجود ندارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین