|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
کد خبر: ۲۳۰۰۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدف از برگزاری این نشست را هماهنگ سازی برنامه های اشتغال کشور و همچنین بهینه سازی نحوه اجرای آنها با استفاده از تجربیات استانداران دانست و افزود: اشتغال صورت گرفته در سالهای 96- 1394مبتنی بر شرایط موجود بوده و برای نیاز کشور، کفایت نمی کرده، به همین دلیل جامعه آنرا لمس نمی کند.
  سرپرست وزارت تعاون گفت: سقف تسهیلات قابل تصویب در استان ها تاکنون 6میلیارد تومان بود و طرح های بیش از آن در کمیته فنی ملی به تصویب می رسیدند، اما با موافقت استانداران از این پس کمیته فنی استان ها می توانند طرح های تا 10میلیارد تومان را مصوب کنند.

 «انوشیروان محسنی بندپی» ، امروز (یکشنبه) در نشست با استانداران سراسر کشور که در محل وزارت کشور برگزارشد، افزود: سقف تصمیم گیری برای تسهیلات اشتغال روستایی در استان ها ابتدا 2.5 میلیارد تومان بود، اما این رقم به 6 میلیارد تومان افزایش یافت و اکنون به درخواست استانداران اختیار تصمیم گیری به سقف 10 میلیارد تومان رسید.

سرپرست وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی گفت : ضمانت طرح های سرمایه گذاری پیشنهادی روستائیان از این پس با سهولت وسرعت بیشتری انجام می شود.

محسنی بندپی افزود: کارگروه های اشتغال در هراستان ازاین پس رسته های شغلی منتخب را پس از مطالعه، بررسی مورد تصویب قرار می دهد و درعین حال قابلیت بازنگری آن نیز وجود دارد.

**راه اندازی کمیته مشترک با استانداران

وی اضافه کرد:کمیته ای منتخب از پنج استاندار و نمایندگان وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر میان استانداران و ستاد این وزارتخانه تشکیل می شود تا نظرات استانداران را در دستورالعمل ها و شیوه های فنی درچارچوب قانون مصوب مجلس لحاظ کند.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدف از برگزاری این نشست را هماهنگ سازی برنامه های اشتغال کشور و همچنین بهینه سازی نحوه اجرای آنها با استفاده از تجربیات استانداران دانست و افزود: اشتغال صورت گرفته در سالهای 96- 1394مبتنی بر شرایط موجود بوده و برای نیاز کشور، کفایت نمی کرده، به همین دلیل جامعه آنرا لمس نمی کند.

«محسنی بندپی» اظهار داشت: برنامه های این وزارتخانه در قالب 'برنامه اشتغال فراگیر' ناظر بر 'توسعه رسته های شغلی پر اشتغال' و 'افزایش اشتغال پذیری' در قالب طرح هایی مانند کارورزی، مشوق بیمه ای، یارانه دستمزد و ... بوده است.

**تدوین نسخه اختصاصی برنامه اشتغال در دوران تحریم

به گفته وی، بنابر تجربه جهانی، در شرایط فعلی باید نحوه روبرویی با بازار کار به منظور حفظ اشتغال موجود به عنوان اولویت اصلی حرکت کنیم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسخه اختصاصی برنامه اشتغال در دوره تحریم را تدوین و ارائه داده است.

محسنی بندپی توضیح داد: این برنامه علاوه بر طرح های در دست اجرا، بر دو محور صیانت از اشتغال موجود و تاکید بر ایجاد اشتغال در رشته فعالیت هایی است که در دوره تحریم، رونق می گیرند.

سرپرست وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی اضافه کرد: برنامه اشتغال روستایی را با همکاری استانداران در دست اجرا داریم و امروز فرصت مناسبی است که این برنامه مرور شود و از نظرات استانداران در این زمینه استفاده شود.

«محسنی بندپی» تصریح کرد : تاکنون حدود 6 هزار میلیارد تومان منابع صندوق توسعه ملی و بانک ها را در اختیار داشتیم و تاکنون حدود پنج هزار و200 میلیارد تومان را مصوب و انعقاد قرارداد کرده ایم.

به گزارش ایرنا، مجلس شورای اسلامی تابستان پارسال با برداشت یک میلیارد و 500 میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی با هدف ایجاد اشتغال پایدار و فراگیر در مناطق روستایی و عشایری موافقت کرد و به دنبال آن، آیین نامه اجرایی آن اواخر آبان ماه به تصویب دولت رسید.
این طرح از اواسط زمستان پارسال وارد مرحله اجرا شد و صندوق توسعه ملی نیمی از منابع مورد نظر را به حساب بانک های عامل واریز کرد.

چهار بانک عامل (صندوق کارآفرینی امید، بانک کشاورزی، بانک توسعه تعاون و پست بانک) به طرح های تایید شده در کارگروه های ملی و استانی وام پرداخت می کنند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین