|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۵
کد خبر: ۲۲۹۹۰۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۲
فرید موسوی، رئیس فراکسیون جوانان مجلس پیگیر تشکیل این کمیته بودند و طی صحبتی که انجام دادیم، اعلام آمادگی کردیم اگر جایی احساس می‌شود لازم است نماینده‌ای از سوی دولت در کمیته پیگیری حضور داشته باشد، کمک کنیم.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تشکیل کمیته پیگیری «انفصال از خدمت بازنشستگان» همزمان با تصویب قانون «منع به کارگیری بازنشستگان» در شورای نگهبان، از آمادگی این معاونت برای قبول نمایندگی دولت در این کمیته خبر داد.

محمدمهدی تندگویان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تشکیل کمیته‌ای در مجلس برای پیگیری روند اجرای قانون«منع به کارگیری بازنشستگان» گفت: فرید موسوی، رئیس فراکسیون جوانان مجلس پیگیر تشکیل این کمیته بودند و طی صحبتی که انجام دادیم، اعلام آمادگی کردیم اگر جایی احساس می‌شود لازم است نماینده‌ای از سوی دولت در کمیته پیگیری حضور داشته باشد، کمک کنیم.

وی با بیان اینکه پیگیری این کمیته در مورد انفصال از خدمت بازنشستگان است و موضوع انتصابات مساله دیگری است، افزود: در مورد موضوع انتصابات باید با معاونت استخدامی رئیس جمهور وارد مذاکره شویم اما معاونت جوانان به شکل قانونی نمی تواند در مورد این مساله دخالتی کند، با این وجود مکاتبات مربوط به آن را انجام خواهم داد تا مدل انتصابات برای جوانان ناامید کننده نباشد.

معاون ساماندهی امور جوانان در مورد اعضای کمیته پیگیری روند اجرای این قانون نیز توضیح داد: اعضای این کمیته، ۴ نفر از فراکسیون جوانان و دو نفر از اعضای حقوقی مجلس هستند.

تندگویان در پاسخ به این که چه تعداد از مدیران بازنشسته مشمول این قانون خواهند شد؟ تصریح کرد: سازمان امور استخدامی معتقد است که ۲۲۰ نفر پست با تصویب این قانون خالی می‌شود، این درحالیست که آقای موسوی که با سازمان بازرسی مکاتبه رسمی کرده‌اند، می‌گویند که چیزی در حدود ۲۲۰۰ نفر  شامل حال این مصوبه خواهند شد؛ یعنی با حذف همطرازی‌های موجود در قانون پیشین، ۲۲۰۰ نفر که شامل معاونین وزراء، مدیران عامل شرکت های تابعه دولت، استانداران، سفرا و شهرداران هستند شامل حال قانون خواهند شد، اما سازمان استخدامی نظر دیگری دارد.

اعضای شورای شهر به جای راه حل، دنبال شهردار جدید بگردند

وی در ادامه گفت: اگر این قانون شامل حال شهردار تهران هم شود، اعضای شورای شهر باید به جای اینکه دنبال راه حل بگردند از زمان مناسبی که در اختیار دارند استفاده کنند و تا زمان اجرای قانون، شهردار خوبی را پیدا کنند. از زمانیکه این قانون ابلاغ شود، تمام نهادها دو ماه فرصت دارند تا آن را اجرا کنند. دو ماه فرصت خوبی است که شورای شهر اگر بابت رفتن آقای افشانی به جمع بندی رسید، شهردار یا تعدادی فرد مناسب برای این کار را تعیین کنند تا از بین آنها شهردار خوبی انتخاب کند.

معاون ساماندهی امور جوانان افزود: الان وقت این کار است که شورا به جای اینکه دغدغه داشته باشد که آقای افشانی ماندنی است یا نه؟ تدارک انتخاب شهردار جدید را ببیند. اگر قانون جدید اجازه داد که ایشان در این مقام بمانند که کارشان را ادامه می‌دهند اما حداقل از این دو ماه، استفاده درستی شده است.

تندگویان ادامه داد: سابقه مدیریت در شهرداری نشان داده است که بهترین دوران در شهرداری تهران مربوط به شهرداران جوان بوده است. خود "کرباسچی" که دوره خیلی خوبی را در تهران شروع کرد تقریبا در سن ۳۱ سالگی شهردار شد.  "قالیباف" هم زمانیکه شهردار تهران شد هنوز به ۴۰ سالگی نرسیده بود. تقریبا هرکسی که شهردار تهران شده است در همان دوران جوانی‌اش بهترین کارها را انجام داده و اتفاقا وقتی سنشان بالا رفته است دچار رکود در مدیریت شهری شدند.

وی تصریح کرد: چون شهر، محیطی پویا و زنده و هر روز مشکلات جدیدی دارد لذا نیازمند نیرویی جوان است تا وضعیت شهر را سامان دهد. با اوضاعی که می‌بینم به نتیجه نمی رسیم. برای مثال زماینکه عضو شورای شهر بودم، موضوع تبدیل زباله به ارزش و سود را بارها مطرح کردم و الان هم که 1.5 سال گذشته، هیچ اتفاقی در این حوزه نیفتاده است. این مساله نیاز به همت و مدیر جوانی دارد که پای کار بیاید، بتواند با شرکت های خارجی وارد مذاکره شود و درآمد هنگفتی را برای شهر کسب کند. بهینه سازی مدیریت فروشگاه شهروند، پارک‌ها، فضای سبز و ...نیاز به نیروی جوان دارد. نه فقط شخص شهردار بلکه بسیاری از مدیریت‌ها در شهرداری هم باید جوان شود.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین