|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۸
کد خبر: ۲۲۹۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۵
در شرایطی قرار گرفتیم که دشمن سفره ما هدف قرار داده و وارد جنگ اقتصادی شده و جلو می‌آید. الان زمان مواخذه نیست، بلکه باید جبهه را متحد کرده و در مقابل دشمن قرار بگیریم و مردم و مسئولان یک صف واحد را تشکیل دهند.
 امام جمعه مشهد تاکید کرد: بعضی افراد ناآگاه می‌گویند مجلس خبرگان چرا به مسائل معیشتی و اقتصادی وارد شده است؟ برخی از نمایندگان مجلس نیز این مسئله مطرح کرده‌ است. خبرگان به دو ملاک به این مسئله وارد شده است؛ یکی این است که کار و رسالت اصلی خبرگان است. وظیفه اصلی خبرگان صیانت از رهبری است. وقتی رهبری در مسئله اقتصادی و معیشتی مردم مطالبه دارد و امر می‌کند و در عرصه‌های مختلف، فرمان رهبر لگدمال شده و پشت پا انداخته می‌شود، این وظیفه خبرگان است در مطالبه امر رهبری قیام کند.

حجت‌الاسلام سیداحمد علم‌الهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد گفت: فرارسیدن ماه محرم، ماه عزا و سوگ حسینی را تسلیت می‌گویم. این هفته، هفته امر به معروف و نهی از منکر است. امر به معروف و نهی از منکر به عنوان فلسفه صریح و شفاف قیام کربلا در منطق سیدالشهدا (ع) خارج شد. 

امر به معروف و نهی از منکر ملاک امام حسین (ع) برای اصلاح امت است

به نوشته ایلنا، وی با بیان اینکه امام حسین (ع) ملاک جویایی اصلاح در امت پیامبر و حرکت در خط اصلاح ملت را در جریان امر به معروف و نهی از منکر معرفی می‌کند، اظهار داشت: از امر به معروف و نهی از منکر حضرت سیدالشهدا (ع) سه آموزه برای امر به معروف و نهی از منکر به دست می‌‌آوریم. آموزه اول، مراتب امر به معروف و نهی از منکر است. ما سه مرتبه برای امر به معروف و نهی از منکر داریم. مرتبه اول، اظهار کلامی امر به معروف و نهی از منکر است. مرتبه دوم، اظهار نفرت و انزجار از منکر و عامل منکر است. مرتبه سوم، امر به معروف و نهی از منکر عملی است. قیام کنیم، حرکت کنیم و برخورد کنیم. 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه سیدالشهدا (ع) در امر به معروف و نهی از منکر کلامی، فرمودند گفت فاتحه اسلام را باید خواند اگر رهبر جامعه یزید باشد، تصریح کرد: امام حسین (ع) در انزجار از یزید گفتند به وی بیعت نمی‌کنند. مرتبه سوم را به حرکت به کربلا انجام دادند و عملا با این حاکمیت برخورد کردند. 

مسائل سیاسی و اقتصادی هم شامل امر به معروف و نهی از منکر می‌شوند

علم‌الهدی ادامه داد: آموزه دوم مرزنشناسی امر به معروف و نهی از منکر است. کسانی که فکر کنند قانون مرز امر به معروف و نهی از منکر است، اشتباه می‌کنند بلکه قانون روش است. منکری که قانون و شرع می‌گویند منکر است و معروفی که ثابت شده است، تا کجا باید به آن عمل کنیم؟ در آموزه امر به معروف و نهی از منکر امام حسین (ع)، امر به معروف و نهی از منکر مرزی ندارد و باید جلو رفت تا آنجا که بچه‌ شیرخواره در دست امام حسین (ع) قرار گرفت. نمی‌توان گفت آبرویم در خطر افتاد و منافع من به خطر افتاده است، عقب‌نشینی کنم و امر به معروف و نهی از منکر نمی‌کنم. 

وی با بیان اینکه آموزه سوم در امر به معروف و نهی از منکر، این است که موضوعش محدود در یک موضوع خاص نیست، خاطرنشان کرد: مسائل فرهنگی و اخلاقی تنها عرصه‌های امر به معروف و نهی از منکر نیستند. عرصه سیاسی هم شامل امر به معروف و نهی از منکر می‌شود. مسائل معیشتی و اقتصادی نیز شامل عرصه امر به معروف و نهی از منکر می‌شود. 

خبرگان برای صیانت از رهبری و امر به معروف و نهی از منکر در عرصه‌های اقتصادی وارد شده است

خطیب نماز جمعه مشهد به انتقادات صورت گرفته از بیانیه اخیر مجلس خبرگان اشاره کرد و ابراز داشت: بعضی افراد ناآگاه می‌گویند مجلس خبرگان چرا به مسائل معیشتی و اقتصادی وارد شده است؟ برخی از نمایندگان مجلس نیز این مسئله مطرح کرده‌ است. خبرگان به دو ملاک به این مسئله وارد شده است؛ یکی این است که کار و رسالت اصلی خبرگان است. وظیفه اصلی خبرگان صیانت از رهبری است. وقتی رهبری در مسئله اقتصادی و معیشتی مردم مطالبه دارد و امر می‌کند و در عرصه‌های مختلف، فرمان رهبر لگدمال شده و پشت پا انداخته می‌شود، این وظیفه خبرگان است در مطالبه امر رهبری قیام کند. 

علم‌الهدی افزود: جهت دوم هم امر به معروف و نهی از منکر است. ما منکری به این فجاعت ببنیم که قشر آسیب‌پذیر را با خاک یکسان کرده و ما ساکت شویم. در مجلس خبرگانی که در آن بیش از ۸۰ فقیه مجتهد هستند، در برابر این منکر سکوت کنند.

دشمن سفره ما هدف قرار داده است

وی با تاکید بر اینکه عرصه اقتصادی هم عرصه امر به معروف و نهی از منکر است، بیان کرد: در شرایطی قرار گرفتیم که دشمن سفره ما هدف قرار داده و وارد جنگ اقتصادی شده و جلو می‌آید. الان زمان مواخذه نیست، بلکه باید جبهه را متحد کرده و در مقابل دشمن قرار بگیریم و مردم و مسئولان یک صف واحد را تشکیل دهند. 

این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه آنچه موجب مشکل شده عملیات روانی است و نه مسائل اقتصادی، یادآور شد: در سبد هزینه یک خانواده طلا چه جایگاهی دارد که همه مردم و همه کسبه، همه زندگی و معاملات خود را براساس آن قرار دهند. سه بازار ارز وجود دارد. بازار اول، بازار دولتی برای کالاهای اساسی است با ارز ۴۲۰۰ تومانی است. بازار دوم، بازار ثانویه با ارز هفت هزار تومانی است و بازار سوم برای دزدیدن و بردن مال این مملکت است و برای کسانی است که می‌خواهند به جاهای دور بروند که برای عیاشی است. 

در مورد احتکار و گرانفروشی باید مقابله صورت بگیرد

علم‌الهدی اضافه کرد: این بازار سوم، برحسب تحقیق، نیاز ۱.۳ درصد است، یعنی ۹۸.۷ درصد کشور با بازار اول و ثانویه تامین است اما با همین بازار سوم، عملیات روانی می کنند و تمام زندگی و اقتصاد ما را به بالا و پایین می‌‌برند. عده‌ای هم ارز بخرند و ماشین بخرند، عده‌‌ای هم احتکار کنند و عده‌ای هم گرانفروشی کنند. 

وی خطاب به نمازگزاران عنوان کرد: مسلمانان شما سوژه عملیات روانی نشوید. در مورد احتکار و گرانفروشی باید مقابله صورت بگیرد. اگر مسئولان اجرایی در گرانفروشی وظیفه خود را انجام نمی‌دهند، امکانات اقتدار نظام مانند بسیج و نیروهای قضایی وارد شوند و نیازها را به میان مردم بازگردانند و کالاها در اختیار مردم قرار بگیرد. نیروهای امنیتی ما و بسیج به وسط بیاییند و جلوی این عملیات روانی را گرفته و نگذارند مردم اسیر شوند. خوشبختانه نظام مقتدری داریم و رشد اقتصادی ما در حد استیصال مردم نیست و هم موقعیت خاص ما این است که مردم مقاومی داریم که چهل سال در برابر دشمن ایستاده‌اند و کارنامه آنها موجب شده تا نظام، قدرت اول منطقه باشد. 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین