کد خبر: ۲۲۹۰۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶
حضور بازنشستگان در دولت یک آفت مدیریتی تلقی می‌شود. مجلس با تصویب این قانون اراده کرد تا این افراد به خانه‌هایشان بازگردند و میدان برای افرادی که شاغل هستند و تجربه و توانمندی‌های لازم را نیز دارند باز شود.
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: به اعتقاد من یکی از دلایل غیر فعال بودن برخی از دستگاه‌های اجرایی حضور بازنشستگان در سمت‌های اجرایی است که با اجرایی شدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان این افراد کنار گذاشته خواهند شد.

علی ادیانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تاثیر اجرایی شدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان بر حضور جوانان در عرصه‌های اجرایی کشور اظهار داشت: قانون منع به کارگیری بازنشستگان دارای چند مورد استثناست، اما علاوه بر این موارد هر نوع بازنشسته‌ای که در مجموع نظام اداری کشور از او به عنوان بازنشسته یاد شود ممنوع‌الکار خواهد شد. البته این به معنای این نیست که جوانان به سر کار می‌آیند و به نظر من در این زمینه یا اطلاع رسانی درستی انجام نشده است یا عده‌ای علاقه‌مند هستند که رفتارهای پوپولیستی از خود نشان دهند.

وی در ادامه با بیان این‌که «قانون منع به کارگیری بازنشستگان به معنی استفاده از جوانان نیست» تصریح کرد: با اجرای این قانون ممکن است از کسانی استفاده شود که ۵ سال به بازنشستگی آن‌ها باقی مانده است. که این فرد جوان محسوب نمی‌شود. وقتی ما می‌گوییم جوان یعنی از افراد زیر ۳۰ سال صحبت می‌کنیم ولی این قانون این را نمی‌گوید.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس با بیان این‌که «به اعتقاد من به خوبی نتوانسته‌اند این قانون را تبیین کنند» خاطرنشان کرد: نکته دوم این است که تصویب این قانون به معنای ایجاد اشتغال جدید نیست بلکه این قانون دلالت بر بکارگیری شاغلین در مصادر امور را دارد و به معنای جذب بیکارها برای شغل جدید نیست. این نکته در گفت و گو ها یا نوشتارها مغفول مانده بود.

وی افزود: به اعتقاد من این قانون یک قانون مترقی و جالب خواهد بود. قرار نیست که ما اردوگاه بازنشستگان را در نظام اداری کشور داشته باشیم. امروز در بسیاری از وزارت‌خانه‌ها افرادی بازنشسته که ۵ یا ۱۰ سال پیش بازنشسته شدند مجددا بر سر کار آمدند. امروز در بسیاری از وزارت‌خانه‌های کلیدی افرادی به عنوان معاون وزیر و یا مدیران کل حضور یافته‌اند که حتی به خوبی نمی‌یبنند و نمی‌شنوند. گویی در کشور قحط‌الرجال است که باید دوباره از این افراد به عنوان عتیقه استفاده کرد.

ادیانی تصریح کرد: حضور بازنشستگان در دولت یک آفت مدیریتی تلقی می‌شود. مجلس با تصویب این قانون اراده کرد تا این افراد به خانه‌هایشان بازگردند و میدان برای افرادی که شاغل هستند و تجربه و توانمندی‌های لازم را نیز دارند باز شود.

به اعتقاد من یکی از دلایل غیر فعال بودن برخی از دستگاههای اجرایی حتی در رده‌های مدیران عالی رتبه در دولت وجود بازنشستگان است.

وی خاطرنشان کرد: انسان به امور دنیا نظیر مقام و مال چسبندگی دارد و خداوند قوانین تشریعی را توسط انبیاء تبیین کرده است و بشر هم قوانین عرفی را نوشته تا بتواند جلوی زیاده خواهی و انحرافات را بگیرد. باید قوانینی وضع شود تا جلوی کارهای ناصحیح گرفته شود. بخشی از مواردی که در کشور ما آسیب زاست حضور پیر مردها در بعضی از ارگانهای فرهنگی و اجرایی و حتی مذهبی است.

ادیانی گفت: اگر به چند حکم جدید مقام معظم رهبری دقت کنید می‌بینید که ایشان از جوانان استفاده کردند و این دارای پیامی برای هر سه دستگاه است. مقام معظم رهبری رئیس سیاست گذاری ائمه جمعه، رئیس نهاد نمایندگی دانشگاههای کشور و رئیس عقیدتی و سیاسی نیروهای انتظامی را از بین جوانان زیر ۵۰ سال انتخاب کردند. افرادی که مدعی هستند تابع رهبری هستند باید در این موارد از ایشان الگو بگیرند.

ادیانی ادامه داد: در بعضی از بخشهای حاکمیت پیرمردهایی بالای ۸۰ سال حضور دارند البته بنده نمی‌خواهم بگویم هر کسی پیرمرد است نباید باشد و این حرف را به طور مطلق قبول ندارم و نمی‌خواهم بگویم پیرمرد بودن نقص مطلق است و جوان بودن حسن مطلق. اما باید بپذیریم که برخی از امور چارچوب‌هایی دارد که یکی از آن الزامات چابک بودن و توانمند بودن است.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین