|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹
کد خبر: ۲۲۸۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۶
بانک از سال 1394 علاوه بر فرآیند مزایده عمومی، در راستای تسریع و تسهیل واگذاری املاک مازاد فروش املاک مازاد از طریق یک شرکت جانبی فروش املاک را مدنظر داشته و همزمان مولدسازی واحدهای صنعتی تملیک شده و سپس فروش آنها نیز در برنامه بانک تجارت قراردارد.
«کاهش تعداد شعب در کنار فروش املاک مازاد و تملیکی از برنامه‌های اصلی بانک تجارت به شمار می‌رود».

به گزارش روابط عمومی بانک تجارت، حق‌وردی قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت در گفت‌وگویی درباره موضوع فروش املاک مازاد با هدف ایجاد جریان نقدینگی در دارایی‌ها گفت: با توجه اهمیت افزایش توان پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی، تاکید ماده 16 و 17 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر مبنی بر واگذاری حداقل 33 درصد املاک بانک و اهمیت بهبود نسبت کفایت سرمایه و ایجاد جریان نقدینگی در دارایی های بانک از طریق فروش املاک مازاد و تملیکی در کنار دیگر برنامه‌های جذب و تخصیص منابع به اولویت‌های اصلی بانک تجارت تبدیل شده است. در همین راستا کمیته‌ای با اختیارات ویژه در بانک تجارت تشکیل شده تا روند اجرای برنامه فوق تسریع و تسهیل گردد که طبق آمار به دست آمده در مجموع عملکرد قابل قبولی در این حوزه ثبت شده است.

قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت افزود: بانک از سال 1394 علاوه بر فرآیند مزایده عمومی، در راستای تسریع و تسهیل واگذاری املاک مازاد فروش املاک مازاد از طریق یک شرکت جانبی فروش املاک را مدنظر داشته و همزمان مولدسازی واحدهای صنعتی تملیک شده و سپس فروش آنها نیز در برنامه بانک تجارت قراردارد.

حق‌وردی یادآور شد: از سال 1396 امکان فروش املاک تملیکی با نظارت مرکز به استان‌ها تفویض شده و در املاک دارای پتانسیل، روش تهاتر به جای وجه نقد در حال انجام است. موضوع مهم بعدی مبحث رفع موانع فروش املاک بانک است که با توجه به تعداد بسیار زیاد املاک دارای موانع (از جمله وجود متصرف- املاک مشاعی- املاک فاقد مستندات و ...) تاکید و تمرکز بیشتری بر این مهم داریم تا ضمن فراهم شدن شرایط فروش بتوانیم این قبیل املاک بانک را با ارزش واقعی و قابل احصاء واگذار کنیم.

قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت بهینه‌سازی شبکه شعب، کاهش شعب غیرضرور و اصلاح ساختار سازمانی را از دیگر برنامه‌های بانک تجارت عنوان کرد. حق‌وردی در این خصوص با اشاره به گستردگی شعب در سراسر کشور به تشریح برنامه‌های این بانک و لزوم کاهش و بهینه‌سازی شبکه شعب با هدف چابک‌سازی و ارائه خدمات ارزنده به مشتریان پرداخت.

وی با تاکید بر اینکه موضوع کاهش شعب، بر اساس الزامات مراجع بالادستی و سیاست های داخلی در بانک تجارت صورت می‌گیرد، گفت: در این راستا باتوجه به تعدد شعب بانک های دولتی، خصوصی و موسسه های مالی و اعتباری و به دلیل حضور و رقابت در بازار فعلی اقداماتی مانند چابک‌سازی، کاهش هزینه‌ها و استفاده بهینه از پتانسیل موجود را به عنوان اصلی اساسی سرلوحه برنامه‌های خود قرار داده‌ایم. طی سال‌های اخیر با توسعه خدمات الکترونیک از جمله پایانه های فروشگاهی، خودپردازها، موبایل بانک، اینترنت بانک و ... ، دفعات مراجعه به شعب بانک‌ها کاهش یافته و مشتریان بانک‌ها بیشتر به دنبال خدمات الکترونیک و سرویس‌های بر خط هستند.

حق وردی با بیان اینکه انتظار به حق سهامداران از این بانک کسب سود است خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف آیتم‌های مختلفی مطرح شده است که بهینه‌سازی شعب بانک یکی از موارد تاثیرگذار در سوددهی محسوب می‌شود. مواردی همچون کاهش هزینه اداری و پرسنلی و استفاده بهینه از نیروی انسانی را می‌توان از نتایج بهینه‌سازی شبکه شعب دانست.

بر اساس راهبردهای تعیین شده ادامه این روند در قالب یک برنامه سه ساله (از سال 97 تا 99) اجرائی می‌شود. در سال 1396 تعداد 54 شعبه بانک تجارت در دیگر شعب ادغام شدند و در سال 1397 نیز قرار است 205 شعبه دیگر ادغام شود که از این تعداد تا زمان انتشار این مصاحبه 138 شعبه این بانک در سراسر کشور ادغام شده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین