کد خبر: ۲۲۸۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰
گاز به دلیل ماهیت خود و تفاوتی که با سایر منابع دارد می‌تواند به عنوان محور صلح در منطقه و جهان مطرح شود. شکل‌گیری همکاری‌های دوجانبه یا چندجانبه منطقه‌ای یا بین المللی در بخش‌های مختلف زنجیره ارزش گاز و تبادلات گازی با ایجاد منافع مشترک بین کشورها به طور طبیعی تعامل و مراودات بین المللی در بالاترین سطح و درازمدت را تامین می‌کند.
مجری اولین نمایشگاه بین المللی صنعت گاز با اشاره به توجه به مقوله گاز در برنامه‌های راهبردی اقتصاد مقاومتی برنامه ششم توسعه و وزارت نفت خاطرنشان کرد: این توجه نشان عزم ایران برای توجه بیشتر به این صنعت جهت افزایش ثروت ملی، اقتدار منطقه‌ای و بین المللی و همسویی با توسعه پایدار جهانی و ایفای نقش موثر در تحقق آن است.

راد سخنگو و دبیر اولین نمایشگاه بین المللی صنعت گاز  با بیان اینکه نمایشگاه تخصصی گاز یک رویداد مغفول مانده بوده است، اظهار داشت: طرح پیشنهادی برگزاری نمایشگاه ارائه شد و امروز شاهد نقطه آغازین آن با حضور 70 مشارکت کننده در فضایی حدود 6 هزار مترمربع هستیم.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه تخصصی مورد اتفاق مسئولان، مدیران، کارشناسان حوزه انرژی و صنعت نمایشگاهی است افزود: در بعد ملی اجرای آن یک تصمیم راهبردی در جهت تامین منابع است و ناظر به جایگاه ایران در صنعت گاز جهان به سهم یک رویداد و با استمرار در سال‌های پیش رو در تخصص اهداف جهانی صنعت گاز موثر خواهد بود.

مجری نمایشگاه بین المللی صنعت گاز با اشاره به اهداف تعریف شده برای نمایشگاه اظهار داشت: ارائه توانمندی‌های ایران و کشورهای صاحب نام در صنعت گاز و زنجیره کامل ارزش آن، تبیین قابلیت‌های ایران و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های مشترک، زمینه‌سازی تجاری و صنعتی برای توسعه صنعت گاز، صادرات و ارائه توسعه فناوری‌های آن و ارتقای جایگاه در رویدادها تراز اول انرژی از جمله اهداف این نمایشگاه است.

راد گفت: با گذشت نیم قرن از شکل‌گیری صنعت گاز ایران، تشکیل زیرساخت‌های اکتشاف، استخراج، تولید، تامین و توزیع گاز، تاسیسات ساحلی و فراساحلی، توسعه منابع انسانی، تسلط بر ارائه، انتقال و توسعه فناوری‌ها ایران را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه و شمال آفریقا (منطقه منا) به سطح مطلوبی از توانمندی رسانده و به عنوان یکی از نقش آفرینان اصلی در آینده انرژی دنیا با محوریت گاز است.بر این اساس پیشنهاد ما در طرح ملی ثبت روز ملی صنعت گاز است که طرح آن برای ارائه به شورای عالی انقلاب فرهنگی تا یک ماه آینده به وزارت نفت و مجلس تقدیم خواهد شد.

وی با اشاره به توجه به مقوله گاز در برنامه‌های راهبردی اقتصاد مقاومتی برنامه ششم توسعه و وزارت نفت خاطرنشان کرد: این توجه نشان عزم ایران برای توجه بیشتر به این صنعت جهت افزایش ثروت ملی، اقتدار منطقه‌ای  و بین المللی و همسویی با توسعه پایدار جهانی و ایفای نقش موثر در تحقق آن است.

دبیر اولین نمایشگاه بین المللی صنعت گاز بیان کرد: گاز به دلیل ماهیت خود و تفاوتی که با سایر منابع دارد می‌تواند به عنوان محور صلح در منطقه و جهان مطرح شود. شکل‌گیری همکاری‌های دوجانبه یا چندجانبه منطقه‌ای یا بین المللی در بخش‌های مختلف زنجیره ارزش گاز و تبادلات گازی با ایجاد منافع مشترک بین کشورها به طور طبیعی تعامل و مراودات بین المللی در بالاترین سطح و درازمدت را تامین می‌کند.

وی با اشاره به برنامه‌های جهانی توسعه صنعت گاز اظهار داشت: سهم مان در سبد انرژی جهان، نقش گاز در توسعه کشورها، سازگارتر بودن آن با محیط زیست و تاثیر آن در توسعه اقتصادی دنیا بر مبنای مولفه‌های مرتبط با انرژی و همچنین نقش ایران به دلیل رتبه برتر خود در دارا بودن ذخایر تثبیت شده گاز جهان و رتبه سوم تولیدکنندگان گاز به عنوان یک بازیگر اصلی در سطح بین الملل برای دستیابی به اهداف مشخص جهانی امکان‌پذیر خواهد بود.

 

منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین