ولیپوری درباره دغدغه والدین درخصوص ورزش کودکان، اظهار کرد: با شروع فصل تابستان به طور معمول پدر و مادر برای پر کردن اوقات فراغت کودکان، ثبت نام در کلاسهای ورزشی و آموزشی را انتخاب میکنند که بهتر است ابتدا در این رابطه اطلاعاتی را به دست آورند.
وی بیان کرد: بهتر است که والدین ابتدا کودک خود را به مراکز ورزشی برای انجام تستها برده و سپس بعد از مشخص شدن وضعیت فیزیکی او از قبیل وضعیت کف پا، زانو و... ورزش مناسب، مفرح و موثری را برای او انتخاب کنند.
این مقام دانشگاهی یادآور شد: والدین باید از همان اوایل کودکان را با ورزشهایی چون پیادهروی، دویدن، شنا، ژیمناستیک و... آشنا کنند چرا که تا قبل از سن 6 تا 7 سالگی کودکان توانایی لازم برای پرداختن به ورزشهای سازمان یافته مانند فوتبال را ندارند.
ولیپوری اظهار کرد: در اوایل کودکی باید بچهها را به سمت بازیهای بومی – محلی سوق دهیم و نباید آنها را تحت شرایط قانونی به سمت ورزشهای سخت بکشانیم؛ بازی با طناب، انجام حرکات نمایشی و... در سنین کودکی بسیار مهم است.
وی با تأکید بر اینکه نیاز نیست از همان ابتدا کودکان را با قوانین ورزش آشنا کنیم، اضافه کرد: از سن 6 سالگی به بعد کودک توانایی لازم و پایه حرکتی را به دست آورده و میتواند به صورت محدود و در سطح ابتدایی در ورزشهای سازمان یافته شرکت کند.
این دکترای فیزیولوژی ورزشی خاطرنشان کرد: اگر وضعیت اقتصادی خانوادهها خوب باشد، بهتر است که در سنین کودکی فرزندان خود را به سمت ورزش شنا سوق دهند چراکه شنا، بدمینتون و ... بسیار مفرح و روحافزا هستند.
ولیپوری گفت: به دلیل نزدیکی قواعد شنا، ژیمناستیک و دوومیدانی به شرایط بازی، بهتر است که تا قبل از سن 6 سالگی کودکان را به سمت این ورزشها سوق دهیم.