|
|
امروز: جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۷
کد خبر: ۲۲۴۳۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰
نشان دادن آلات موسیقی در تلویزیون، بعنوان ترویج موسیقی (با تعریف و سابقه تاریخی) از نظر مراجع عظام تقلید امری خلاف شرع محسوب می‌شود و سازمان صداوسیما هم به حسب مسئولیت قانونی آن را رعایت می‌کند.
 رئیس اسبق سازمان صداوسیما گفت: به نظر می‌رسد نمایش مدیریت شده برخی ادوات موسیقی مانند گذشته مشمول حکم حرمت فراگیر نشود.

 عزت‌الله ضرغامی پس از پایان مدیریت خود در سازمان صداوسیما تلاش کرده تا دیدار با شخصیت‌های مختلف سیاسی،‌ فرهنگی و اجتماعی را در برنامه‌های خود داشته باشد و با تکیه بر آن نکاتی را در باب مدیریت رسانه ملی یادآوری کند.

ضرغامی در جدیدترین دیدار خود،‌ میزبان سید محمد معتمدی بود و در این باره گفت: معتمدی خواننده، شاعر و آهنگساز نسل جوان، امروز میهمان من بود. صدای گرم و زیبایی دارد و اشعارش هم گیرا و فاخر است. او متولد ۵۷ و ثمره ۴۰ ساگی انقلاب است. حضور او در برنامه «خندوانه» و «دورهمی» بسیار شیرین و دلچسب بود.

به گفته این مدیر فرهنگی، در مورد وضعیت موسیقی در کشور بحث مفصلی داشتیم و من به جمع‌بندی تازه‌ای در اقدامات ضروری این حوزه رسیدم و بلافاصله در جلسه بعدی‌ام به عزیزانی که تصمیم‌گیر بودند منتقل کردم. در فرصت مقتضی به بخشی از آنها اشاره خواهم کرد.

وی اضافه کرد: نشان دادن آلات موسیقی در تلویزیون، بعنوان ترویج موسیقی (با تعریف و سابقه تاریخی) از نظر مراجع عظام تقلید امری خلاف شرع محسوب می‌شود و سازمان صداوسیما هم به حسب مسئولیت قانونی آن را رعایت می‌کند.

ضرغامی تصریح کرد: امروز معتقدم با توجه به تحول در تعریف موسیقی و کارکردهای بسیار گسترده و مثبت آن که منجر به تغییر در تعریف «موضوع» شده است، می‌توان مجدداً تطبیق احکام مربوطه را با آن بررسی کرد و تصمیم‌گیری نمود. به نظر می‌‌رسد نمایش مدیریت شده برخی ادوات موسیقی، متناسب با آهنگ، شعر، ملودی و دیگر متغیرهای مؤثر، مانند گذشته مشمول حکم حرمت فراگیر نشود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین