کد خبر: ۲۲۳۶۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۷
استاندار کرمانشاه ، سرعت عمل در اسکان اضطراری و اتخاذ تصمیم های بسیار مناسب برای حوزه اشتغال و بازسازی توسط دولت را قابل تقدیر داست و گفت: با توجه به کاستی هایی که مردم در مناطق زلزله زده در امر بازسازی دارند، افرایش سقف تسهیلات و کمک بلاعوض به زلزله زدگان باید مورد توجه قرار گیرد.
استاندار کرمانشاه گفت: از ابتدای وقوع زلزله و همزمان با آغاز عملیات بازسازی ، 53 هزار و 560 میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات به زلزله زدگان غرب کرمانشاه تخصیص یافت که درصد قابل توجهی از آن تاکنون جذب شده است.

 هوشنگ بازوند روز سه شنبه در آیین افتتاح پنج هزار واحد مسکونی که با حضور معاون رئیس جمهوری به شکل نمادین در روستای 'شیرین آب' قصرشیرین برگزار شد، افزود: با همت دولت تدبیر و امید برای بازسازی واحدهای مسکونی دامی، صنعتی و شیلات که در جریان زلزله دچار خسارت شدند ، هشت هزار و 810 میلیارد ریال کمک بلاعوض پرداخت شد.

وی اظهارداشت: در جریان زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان پارسال ، به زیرساخت های کرمانشاه 12 هزار و 410 میلیارد ریال خسارت وارد شد که برای جبران آن ، پنج هزار و 250 میلیارد ریال اعتبار ابلاغ شد که 2 هزار و 700 میلیارد ریال آن تاکنون تخصیص داده شد و بقیه نیز در دست اقدام است.

بازوند ، مجموع کمک های مردمی و جمعیت هلال احمر به مناطق زلزله زده را چهار هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این رقم چشمگیر و قابل توجه است.

استاندار کرمانشاه ، سرعت عمل در اسکان اضطراری و اتخاذ تصمیم های بسیار مناسب برای حوزه اشتغال و بازسازی توسط دولت را قابل تقدیر داست و گفت: با توجه به کاستی هایی که مردم در مناطق زلزله زده در امر بازسازی دارند، افرایش سقف تسهیلات و کمک بلاعوض به زلزله زدگان باید مورد توجه قرار گیرد.

بازوند ، از بنیاد مسکن خواست آهن آلات مورد نیاز را با توجه به افزایش قیمت ، با همان قیمت قبلی در قالب مصوبه در اختیار زلزله زدگان قرار دهد تا کار بازسازی مناطق زلزله زده با شتاب بیشتری دنبال شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تخریب 78 فضای آموزشی در جریان زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان پارسال در غرب کرمانشاه اشاره کرد و افزود: تا مهر امسال شاهد بازسازی تمام فضاهای آموزشی در روستاها خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه گفت: در اثر زلزله پارسال 61 مرکز بهداشتی و درمانی تخریب شد که برای بازسازی این واحدها، خیران پای کار آمدند و 50 درصد از اعتبار مورد نیاز برای ساخت این فضاها را تامین کردند و بقیه اعتبار نیز از سوی دولت تامین می شود.

به گفته بازوند ، زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان پارسال به 9 شهرستان و یک هزار و 920 روستای استان کرمانشاه در مجموع 80 هزار میلیارد ریال خسارت وارد کرد.

** بازگشایی مرز خسروی مطالبه کرمانشاهیان

وی با بیان اینکه مرز یک فرصت است که می تواند باعث پویایی بیشتر در این مناطق شود ، از معاون اول رئیس جمهوری خواست مرز خسروی که از مطالبه های جدی مردم مناطق زلزله است ، در اربعین امسال بازگشایی شود.

رسمی شدن مرز سومار در گیلانغرب و همجینن بازارچه مرزی شوشمی در پاوه ، از دیگر درخواست های استاندار کرمانشاه از معاون اول رئیس جمهوری بود.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه افزود: در صورت تحقق این مهم ، تحول شگرفی در این مناطق ایجاد می شود.

بازوند ، همچنین بر لزوم تعیین تکلیف پالایشگاه آناهیتا تاکید کرد و با اشاره به تصویب منطقه آزاد تجاری قصرشیرین توسط دولت ، ابراز امیدواری کرد با تصویب نهایی این طرح در صحن علنی مجلس ، شاهد توسعه بیش از پیش استان کرمانشاه باشیم.

زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشت.

این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود یکصد هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین