معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: وزارت نفت در مورد کیفیت و استاندارد بودن یا نبودن بنزین وارداتی اظهار کند.
![](http://tadbirvaomid.ir/files/fa/news/1392/6/7/1672_313.jpg)
به گفته وی گزارشی که این روزها سازمان هواشناسی داده تعداد روزهای هوای پاک را 6 روز اعلام کرد درحالی که زمستان هم نزدیک است اگر زمستان آلودگی هوا اتفاق بیفتند محیط زیست و وزارت نفت چه دلیلی برای آلوده بودن هوا خواهند داشت؟ فقط بنزین نیست که علت اصلی پاک بودن هوا است بنزین، یکی از عوامل است.
معصومه ابتکار روز یکشنبه اظهار کرد: وزارت نفت در مورد کیفیت بنزین های وارداتی اظهار نظر کند اما باید بدانیم که نتایج اندازه گیری های انجام شده بر روی بنزین وارداتی کاملا مشخص است.
ابتکار برای اولین بار مضر بودن بنزین های پتروشیمی برای سلامت جامعه را اعلام کرد و بعد از آن و با اقدامات انجام شده تولید و توزیع بنزین های پتروشیمی در داخل کشور متوقف شد و مقرر شد روزانه 10 میلیون لیتر بنزین وارد شود.
اما اکنون بر روی کیفیت بنزین وارداتی بحث است و برخی اظهار می کنند که این بنزین ها دارای کیفیت لازم نیستند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر