|
|
امروز: چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۲۲۳۵۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸
من فیلم اظهارات آقای ذوالنوری را که در فضای مجازی منتشر شده، دیدم. این کاری خلاف اخلاق بود. من به آقای ذوالنوری گفتم «این حرفی که مطرح کردید خلاف واقع بود». پاسخ داد «خانم سعیدی نماینده مبارکه چنین حرفی را به من زد».
 معاون پارلمانی رییس جمهور گفت: رییس جمهور کاملا در جریان مطالبات، فضا و خواست مجلس شورای اسلامی هستند؛ در ارتباط با انتخاب همکاران رییس جمهور فقط خودشان تصمیم می‌گیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛حسینعلی امیری در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با گمانه‌زنی‌هایی که درباره تصمیمات رییس جمهور مبنی بر تغییر اعضای کابینه به ویژه اعضای اقتصادی آن می‌شود، اظهار کرد: من بارها گفته‌ام باز هم تکرار می‌کنم آقای رییس جمهور خودشان از طرق مختلف از جمله گزارش‌های من ارتباط با نمایندگان و گزارش‌های دیگری که به دست‌شان می‌رسد در جریان نظر نمایندگان و مردم درباره کابینه قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: مواردی هست که رسانه‌ای نمی‌شود، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به من می‌گویند و من به رییس جمهور منتقل می‌کنم؛ اگر لازم باشد در سطح هیات دولت هم آن را مطرح می‌کنم.

امیری یادآور شد: هیات رییسه مجلس شورای اسلامی مطالب و صحبت‌هایی دارند که به من منتقل می‌کنند و من به رییس جمهور یا در سطوحی که لازم باشد در دولت مطرح می‌کنم، بنابراین آقای رییس جمهور کاملا در جریان مسائل مربوط به مجلس شورای اسلامی، مطالبات نمایندگان، فضای مجلس شورای اسلامی و جلسات غیرعلنی که بنده شرکت می‌کنم قرار دارد و در خصوص موضوعات مربوط به کابینه و همکاران ایشان تصمیم‌گیرنده خود آقای رییس جمهور هستند.

معاون پارلمانی رییس جمهور در پاسخ به این پرسش که آیا طرح تغییر کابینه توسط خود رییس جمهور را می‌توان به یک ابتکار عمل از سوی وی تعبیر کرد، گفت: چون مطالب به رییس جمهور منعکس می‌شود ایشان در جریان موضوعات هستند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: مطرح‌کردن بحث تهدید و تطمیع، اهانت به نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، ضمن آنکه من به عنوان معاون پارلمانی رئیس‌جمهور چه اختیار و ابزاری دارم که بتوانم نمایندگان مجلس را تهدید و تطمیع کنم.

حسینعلی امیری درباره ادعای مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس که گفته امضاکنندگان طرح سئوال از رئیس جمهور بر اثر تطمیع و تهدید معاون پارلمانی رئیس جمهور امضای خود را پس گرفتند، به خبرآنلاین اظهار کرد: براساس ماده 212 قانون آیین نامه داخلی مجلس، طرح سئوال از رئیس جمهور با بیش از 73 امضا به کمیسیون مربوط ارجاع می شود و نمایندگان رئیس جمهور به کمیسیون می روند و توضیح می دهند. در صورتی که تا یک هفته نمایندگان سئوال کننده بر امضای خود باقی باشند، طرح سئوال در صحن علنی مجلس اعلام وصول می شود و رئیس جمهور یک ماه فرصت دارد تا با حضور در مجلس به سئوال نمایندگان پاسخ دهد.

وی دولت دوازدهم را قانونمند و قانون‌مدار خواند و اظهار کرد: دولت به تمام ساختارهای قانونی کشور احترام می گذارد بنابراین سئوال، تحقیق و استیضاح حق نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.

وی با بیان اینکه طرح‌های سئوال از رئیس جمهور پشت پرده داشت، افزود: چه توجیهی دارد که سه طرح سئوال از رئیس جمهور در کمتر یک ماه با عناوین مشخص و مشابه کلید بخورد، در حالیکه موضوع سئوالات در حوزه صلاحیت وزارتخانه ها بود. با این وجود نمایندگان رئیس جمهور در جلسه کمیسیون حاضر شدند و پاسخ دادند که موجب شد تعداد قابل توجهی از نمایندگان امضای خود را پس بگیرند بنابراین تعداد امضاها از حدنصاب افتاد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور  ادامه داد: مطرح کردن بحث تهدید و تطمیع، اهانت به نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، ضمن آنکه من به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور چه اختیار و ابزاری دارم که بتوانم نمایندگان مجلس را تهدید و تطمیع کنم. مثلا به نماینده ای قول دهم «طرح عمرانی حوزه انتخابیه او را افتتاح می کنم یا جلوی تخصیص اعتبار آن را می گیرم». تخصیص اعتبار و بودجه در اختیار دستگاه دیگری است. هیچ ابزار تهدید و تطمیعی را در اختیار ندارم.

عضو کابینه دولت دوازدهم یادآور شد: من فیلم اظهارات آقای ذوالنوری را که در فضای مجازی منتشر شده، دیدم. این کاری خلاف اخلاق بود. من به آقای ذوالنوری گفتم «این حرفی که مطرح کردید خلاف واقع بود». پاسخ داد «خانم سعیدی نماینده مبارکه چنین حرفی را به من زد». به خانم سعیدی گفتم «شما چنین حرفی به آقای ذوالنوری زدید؟»، خانم سعیدی هم به صورت شفاهی در حضور تعدادی از نمایندگان و هم به شکل مصاحبه این مسئله را تکذیب کرد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین