دانشکده شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه کمبریج در یک آگهی در سایتش اعلام کرده که به دنبال یک پژوهشگر اروپایی برای تحصیل در مقطع دکترای شکلات است.
![](http://tadbirvaomid.ir/files/fa/news/1392/6/7/1672_313.jpg)
از برنده این بورس تحصیلی انتظار میرود که درباره عواملی تحقیق کند که میتوانند شکلات را که در حالت عادی در دمای نزدیک به دمای بدن آب میشود و در آب و هوای گرمتر نیز به صورت جامد نگه دارد.
به نقل از بیبیسی، به نوشته آگهی کمبریج این پروژه صرفا تجربی و آزمایشگاهی است اما ریاضیات داوطلبان هم باید قوی باشند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر