کد خبر: ۲۲۲۷۷۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۰
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برخی دیدگاه های فرهنگی و فقر را در بازماندگی دختران از تحصیل موثر دانست و گفت: در تعدادی از نقاط کشور بیشتر از مناطق دیگر با مشکل بازماندگی دختران از تحصیل مواجه هستیم که بسیار نگران کننده است.
 معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برخی دیدگاه های فرهنگی و فقر را در بازماندگی دختران از تحصیل موثر دانست و گفت: در تعدادی از نقاط کشور بیشتر از مناطق دیگر با مشکل بازماندگی دختران از تحصیل مواجه هستیم که بسیار نگران کننده است.

معصومه ابتکار روز دوشنبه در نشست با خیران مدرسه ساز با حضور مهراله رخشانی مهر معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیران مدرسه ساز کشور افزود: در بسیاری از شهرها و شهرستان ها نیز به دلیل نبود دسترسی های لازم، شماری از دختران از تحصیل بازمی مانند که باید بیشتر به این موضوع پرداخت.
وی با بیان اینکه ارزش عمل خیران مدرسه ساز بی انتها است، خطاب به خیران گفت: کار باارزش و ماندگاری انجام می دهید و شما پرچمدار کارهای نیک در کشور هستید.
ابتکار خاطرنشان کرد: ما باید به دستاوردهای خیران مدرسه ساز افتخار کنیم و این کار باید ادامه دار باشد. البته نظام آموزش و پرورش هم کارهای خوبی برای نوسازی و بازسازی مدارس انجام داده است.
وی گفت: هیچکس باور نمی کند که در تهران مشکل مدارس تخریبی و نیازمند مقاوم سازی وجود دارد اما سیستان و بلوچستان را همه باور دارند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: معاونت در کنار خیران مدرسه ساز است و آمادگی دارد برای بهبود شرایط مدرسه همکاری لازم را داشته باشد.
ابتکار بر ساخت مدارس سبز در کشور تاکید کرد و افزود: مدارس سبز با شرایط خاص زیست محیطی تاسیس می شود و یکی از راه های کاهش هزینه‌های مدارس و جذاب کردن آنها همین موضوع است که بر اساس اصول زیست محیطی ساخته ‌شوند؛ به همین منظور عملیات اجرایی ساخت یک مدرسه سبز در مشهد مقدس آغاز شده است.
وی افزود: رویکرد آموزش مهارت به دانش آموزان در وزارت آموزش و پرورش وجود دارد اما باید به موضوع مهارت های زندگی هم توجه شود زیرا کمتر به آن پرداخته شده است.
ابتکار اضافه کرد: برای ارتقای زندگی باید به موضوع مهارت های زندگی توجه بیشتری شود البته آموزش و پرورش به این موضوع کمتر توجه کرده است و اکنون مشاهده می کنیم که مهارت نه گفتن را به فرزندان مان آموزش نداده ایم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با یادآوری این موضوع که کم گفت و گویی و کم ارتباطی یکی از مشکلات ما است، گفت: استراتژی این معاونت موضوع گفت و گوی ملی است و اکنون در ٢٠ استان این برنامه را در دستورکار داریم زیرا زمان گفت و گو در میان خانواده ها از ٢ ساعت به ٢٩ دقیقه رسیده است.
در پایان این نشست معصومه ابتکار به عنوان سفیر خیران مدرسه ساز معرفی شد. همچنین مادر وی یکی از خیران مدرسه ساز است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین