کد خبر: ۲۲۲۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۴:۴۰
یکی از اصلی ترین علل عفونت استفاده از مواد غذایی عفونت زا است. امروزه بسیاری از افراد درگیر انواع و اقسام بیماری های عفونی در بدن هستند و به لطف وجود آنتی بیوتیک های فراوان و حجم زیادی از این داروها را بدون در نظر گرفتن خطرات آن بر روی سلامتی بدن مصرف می کنند. عفونت مزمن یک خطر و تهدید جدی برای سلامتی انسان است.
  یکی از اصلی ترین علل عفونت استفاده از مواد غذایی عفونت زا است. امروزه بسیاری از افراد درگیر انواع و اقسام بیماری های عفونی در بدن هستند و به لطف وجود آنتی بیوتیک های فراوان و حجم زیادی از این داروها را بدون در نظر گرفتن خطرات آن بر روی سلامتی بدن مصرف می کنند. عفونت مزمن یک خطر و تهدید جدی برای سلامتی انسان است.

عفونت می تواند سرمنشا بسیاری از بیماری های کشنده مانند دیابت، سرطان، آلزایمر، بیماری های قلبی و سکته های مغزی باشد. اگر عفونت درمان نشده در بدن باقی بماند، بدن را تبدیل به کوهی از بیماری های لاعلاج خواهد کرد! متاسفانه رژیم غذایی بیشتر افراد در جهان سرشار از مواد غذایی عفونت زا و ترکیبات ناسالم است و افراد غافل از این که بسیاری از این غذاها چه بر سر بدن آن ها می آورد، سلامتی خود را به بهای اندکی از دست می دهند.

۱ – غذاهای سرخ کردنی
پخت و پز غذا در دمای بالا جرقه تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته در بدن را می زند. در این فرآیند، قند در جریان خون‌ تان به پروتئین می‌چسبد و مولکول‌های سمی جدیدی به نام "محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته” (یا به اختصار، اِی‌جی‌ای)، شکل می‌دهد. بدن انسان این مولکول ها را بیگانه شناخته و ساده ترین عکس العمل بدن در این مواقع التهاب خواهد بود و شما به همین راحتی با خوردن سیب زمینی سرخ کرده بدن تان را در معرض عفونت قرار خواهید داد! حتما بار دیگر که سیب زمینی سرخ کرده و یا مرغ سوخاری میل می کنید به اتفاقی که در بدن تان رخ می دهد هم فکر کنید!

۲ – غذاهای فرآوری شده
این دسته از غذاها سرشار از روغن های مضر، چربی های ترانس، شکر و مواد افزودنی هستند. پنیرهای پروسس، نوشابه ها، غلات فانتزی و آب نبات را از سفره تان حذف کنید! این مواد غذایی عفونت زا بدن را با شتاب بالایی به سمت التهاب سوق می دهند.

۳ – روغن های گیاهی
تعجب آور است اما باور کنید! حتما با خود می گویید مگر می شود ماده ای گیاهی باشد و مضر هم باشد؟ باید بگویم بله

روغن های گیاهی مانند روغن آفتابگردان، روغن ذرت، روغن کنجد، روغن پنبه دانه، روغن بادام زمینی و … سرشار از امگا ۶ می‌باشند و به هیچ میزانی امگا ۳ ندارند و از مواد غذایی عفونت زا هستند. می توانید از روغن زیتون که امگا ۳ بیشتری به نسبت امگا ۶ دارد استفاده کنید، هر چند که :

تنها روغن گیاهی که میزان امگا ۳ آن از امگا ۶ بیشتر است، روغن بذر کتان می‌باشد و تنها روغنی که سرشار از امگا ۳ است و امگا ۶ ندارد روغن ماهی است. علت این امر این است که اسیدهای چرب امگا ۶ پیش سازهای واسطه های التهابی در بدن هستند که روند پیشرفت بیماری های التهابی نظیر آسم، دیابت، التهاب مفاصل (درد زانو، درد کمر، آرنج و گردن و …)، بیماری های قلبی و عروقی و … را افزایش می دهند.

۴ – نان سفید
نان سفید حاوی کربوهیدرات های تصفیه شده است که بدن با سرعت بالایی آن ها را به گلوکز تبدیل می کند و سطح انسولین بدن را به شدت بالا می برد. نتیجه چنین فعل و انفعالاتی در بدن ایجاد التهاب است! بنابراین از نان سفید که سبوس آن -که دارای حیاتی ترین ویتامین های لازم و ضروری برای بدن است- گرفته شده است اجتناب کنید و از نان های کامل مانند نان سنگک استفاده کنید.

۵ – شیر گاو
در واقع شیر یکی از مواد غذایی عفونت زا است! علت این امر وجود دو ماده در شیر است : پروتئین های حیوانی و لاکتوز شواهد بسیار زیادی از واکنش بدن انسان به شیر گاو و ایجاد التهاب در بدن وجود دارد.

نگران نباشید. بدن انسان سالم با بسیاری از التهابات مبارزه می کند و معمولا نیز پیروز می شود. البته این موضوع زمانی اتفاق می افتد که فرد سبک زندگی سالم و رژیم غذایی سالمی را در پیش گرفته باشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین