کد خبر: ۲۲۱۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۸
سرهنگ بخشنده خاطرنشان کرد: از سال گذشته تاکنون اطلاعات بیش از ۵۰ هزار نفر در این بانک اطلاعاتی ثبت شده است. البته با توجه به اینکه در تهران بیش از ۱۵ هزار معتاد متجاهر نداریم و این‌ افراد مکررا بازداشت شده‌اند از همین‌رو آمار‌ها تکراری است.
 رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب با بیان اینکه هیچ‌ کودکی تاکنون در ارتباط با مواد مخدر طبق قانون بازداشت نشده است، گفت: بخشی از شناسایی و جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح شهر تهران و همچنین دستگیری خرده‌فروشان توسط کلانتری‌ها انجام می‌شود.

سرهنگ بخشنده  درباره استفاده پلیس مبارزه با مواد مخدر از شبکه‌‌های اطلاعاتی و بویژه کلانتری‌ها گفت: کلانتری‌ها در واقع بازوی اجرایی پلیس هستند. با توجه به گستردگی شهر تهران اعم از پارک‌ها، بوستان‌ها و محلات لازم است که از طریق کلانتری‌ها پوشش استحفاظی در این مناطق داده شود.

وی با بیان اینکه همکاری خوبی بین کلانتری‌ها و پلیس مبارزه با مواد مخدر وجود دارد، ادامه داد: کلانتری‌ها پوشش خوبی در شهر تهران اعم از بوستان‌ها، محلات و پارک‌ها دارند و بخشی از شناسایی و جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح شهر تهران و همچنین دستگیری خرده‌فروشان توسط کلانتری‌ها انجام می‌شود. در حقیقت یکی از طرح‌های مشترک ما با کلانتری‌ها همین پاکسازی پارک‌ها، بوستان‌ها و محلات است.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که برنامه پلیس مبارزه با مواد مخدر برای ارتقای دانش ماموران این پلیس چیست؟ خاطرنشان کرد: دستور تربیت نیروهای پلیس توسط فرمانده محترم ناجا و فرمانده محترم تهران بزرگ صادر شده است از همین‌رو در قرارگاه جهادی تربیت پلیس این موضوع در حوزه‌های مختلف با جدیت دنبال می‌شود.

سرهنگ بخشنده در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره کودکان معتاد و مواد فروش گفت: تاکنون هیچ کودکی در ارتباط با مواد مخدر طبق قانون بازداشت نشده است و اگر کودکی نیز به مواد مخدر آلوده باشد با سازمان بهزیستی در این زمینه هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهیم.

وی همچنین درباره ثبت تشخیص هویت افراد از طریق سیستم عنبیه گفت: سیستم عنبیه در پایگاه‌های یازده گانه پلیس و معاونت قضایی فعال است و اطلاعات هر متهمی که تحت هر عنوانی بازداشت شود از طریق سیستم عنبیه ثبت می‌شود.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب همچنین درخصوص تشخیص هویت معتادان دستگیر شده در اجرای طرح های ضریتی با استفاده از سیستم عنبیه چشم آنها تصریح کرد: معتادان نیز به دلیل استفاده مکرر از مواد سرانگشتان خود را از دست داده‌اند و از آنجا که ثبت هویت و تهیه بانک اطلاعاتی از طریق اثر انگشت غیرممکن است از همین‌رو در مراکز و کمپ‌های ترک اعتیاد نیز با استفاده از سیستم سیار، هویت معتادان از طریق عنبیه نیز ثبت می‌شود.

سرهنگ بخشنده خاطرنشان کرد: از سال گذشته تاکنون اطلاعات بیش از ۵۰ هزار نفر در این بانک اطلاعاتی ثبت شده است. البته با توجه به اینکه در تهران بیش از ۱۵ هزار معتاد متجاهر نداریم و این‌ افراد مکررا بازداشت شده‌اند از همین‌رو آمار‌ها تکراری است.

وی افزود: امیدواریم با رفع ایرادات این سیستم بتوانیم سوابق تکراری معتادان را مشخص کرده و به مرجع قضایی ارائه کنیم تا در صدور حکم نیز اثرگذار باشد.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین