|
|
امروز: دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴
کد خبر: ۲۲۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۴
نوار غزه از سال 2007 تحت محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد، که این امر به افت شدید کیفیت زندگی و رشد نرخ فقر و بیکاری در غزه منجر شده است.
رژیم صهیونیستی به بهانه های امنیتی وارد جنگ اقتصادی علیه غزه شده و با سموم شیمیایی پوشش گیاهی این منطقه را نابود می کند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری 'القدس العربی'، وزارت جنگ رژیم اشغالگر با استفاده از سموم 'گالیپوس'، 'اوکسی بلوران' و 'دیورون' پوشش گیاهی منطقه غزه را نابود می کند.

این پایگاه خبری افزود: علاوه بر عواقب استفاده از مواد از بین برنده پوششی گیاهان و عوارض بهداشتی آن، هدف رژیم صهیونیستی از به کار بردن این سموم، امنیتی عنوان شده است.

این رژیم ادعا کرده که استفاده از سموم به منظور کمک به کشاورزان منطقه جهت بهبود وضعیت محصولات آنها بوده است .

بر اساس این گزارش‌، هواپیماهای بدون سرنشین (پهپادهای) صهیونیستی محصولات کشاورزی فلسطینیان را در مناطق شرقی نوار غزه به مواد سمی آلوده کرده اند .
القدس العربی اضافه کرد که مزارع کشاورزان فلسطینی در مجاورت ایست بازرسی‌های رژیم صهیونیستی در حاشیه نوار غزه به سموم آلوده ‌شده‌اند.
به گفته کشاورزان محلی، نظامیان رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از رویش گیاهانی که دید آنها را در اطراف حصارهای امنیتی محدود می کند، از سموم از بین برنده پوشش گیاهی در سطح وسیعی استفاده می‌کنند، اما معمولاً این سموم را به ده‌ها متر آن ‌طرف‌تر از مناطق هدف نیز سرایت می‌دهند تا به محصولات مزارع فلسطینیان آسیب برسانند.
'وائل ثابت' از مسئولان وزارت کشاورزی غزه، با اشاره به اینکه این وزارتخانه، بارها خواستار مداخلۀ گروه‌های حقوق بشری برای توقف اقدامات رژیم صهیونیستی شده، افزود: رژیم اشغالگر اقدام مساعدی صورت نداده و مدعی است که این اقدام در راستای دفع آفات و گیاهان وحشی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد که حدود 30 درصد اراضی کشاورزی نوار غزه در مناطق در معرض آلودگی با سموم رژیم صهیونیستی قرار دارد.

نوار غزه از سال 2007 تحت محاصره رژیم صهیونیستی قرار دارد، که این امر به افت شدید کیفیت زندگی و رشد نرخ فقر و بیکاری در غزه منجر شده است.

تصاویر زره پوش های نظامی این رژیم که درختان و گیاهان نوار غزه را نابود می کند، چیز عجیبی نیست، اما آنچه از سال 2014 تاکنون شایع شده، سم پاشی هوایی با پهپاد است که هر ساله صورت می گیرد و کشاورزان فلسطینی و مقامات سازمان صلیب سرخ جهانی شاهد آسیب ها و خسارات زیاد این سموم به سرزمین های فلسطینی بوده اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین