کد خبر: ۲۱۸۷۲۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴
از این جهت سناریوها باید کاربردی‌تر و در جهت ارزش‌های معنوی و مادی مردم نوشته شود. تلویزیون با محتوا و جریان‌سازی کاربردها و مفاهیم می‌تواند مخاطبین را متوجه خود کند و موضوعات باطل و حرف‌های ناصحیح شبکه‌های خارجی ماهواره و جلوی پیش‌برندگی فضای مجازی را بگیرد.
  آثار نمایشی باید در خدمت مردم باشند و به رشد فرهنگی مردم کمک کنند، کم کار شدم و پیشنهادات را نمی‌پذیرم چون فیلمنامه‌ها حرف جدید و محتوایی برای جامعه ندارند.

 «دزد عروسک‌ها» اولین کار تلویزیونی او بود و با «روبان قرمز» درخشید. «کیمیا« و «تا ثریا» عمق فهم او از بازیگری را به رخ مخاطب کشاند و بسیاری این روزها انتقاد دارند که چرا این سریال بازپخش نمی‌شود. حتی خود آزیتا حاجیان بازیگر نقش محوری "تا ثریا" هم گلایه می‌کند که چرا این سریال تلویزیونی با کیفیت یک بار دیگر از شبکه‌هایی مثل آی‌فیلم به روی آنتن نمی‌رود. البته قدری هم کم‌کار شده و کمتر این روزها از او هنرمندی تلویزیونی، نمایشی و حتی سینمایی می‌بینیم. حاجیان مشغول کاری است که به دلیل اجازه نداشتن ترجیح داد به شرح جزئیات آن نپردازد.

مشروح این گفتگوی کوتاه را در ادامه بخوانید:

آزیتا حاجیان بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اشاره به پیشنهاداتی که اصلاً سناریو ندارند، تصریح کرد: کم‌کار هستم، چون پیشنهاداتی که می‌شود سناریوهای ضعیفی دارند. ترجیح می‌دهم منتظر بمانم تا فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی ارزشمند و ماندگاری بازی کنم. مخاطب ما برای هنر این مملکت هزینه می‌کند و جامعه هنری ما هم می‌بایست برای مختصات مادی و معنوی مردم ارزش قائل شوند. در واقع فیلم و هنر ما باید به معرفت و اخلاق و علم مردم، ‌نکته‌ای اضافه کند.

وی در پاسخ به این سوال که چگونه تلویزیون می‌تواند گوی سبقت را از ماهواره و فضای مجازی بگیرد، خاطرنشان کرد: من اعتقاد دارم پول مردم باید به کار رشد فرهنگی مردم بیاید. از این جهت سناریوها باید کاربردی‌تر و در جهت ارزش‌های معنوی و مادی مردم نوشته شود. تلویزیون با محتوا و جریان‌سازی کاربردها و مفاهیم می‌تواند مخاطبین را متوجه خود کند و موضوعات باطل و حرف‌های ناصحیح شبکه‌های خارجی ماهواره و جلوی پیش‌برندگی فضای مجازی را بگیرد.

حاجیان در خاتمه افزود: برخی از سناریوها واقعاً روند کلیشه‌ و تکرار را در دستور کار خودشان قرار داده‌اند و معتقدم تهیه‌کنندگان و فیلمسازان بسیار باید مراقب این مفاهیم باشند که هم به ارزش‌ها و موازین مذهبی و دینی و هم ارتقاء فرهنگی جامعه‌مان توأمان توجه شود. تلویزیون ما باید در صف رسانه‌های نوین امروزی، جلوتر حرکت کند و به فکر تقویت پیکره اصلی برنامه‌ها و فیلم‌های خود یعنی متون و فیلمنامه‌هایش باشد تا بتواند به توسعه فهم و درک مخاطبینش پاسخ درستی بدهد. من در فیلمی بازی خواهم کرد که سناریوی متفاوت و در عین حال برای مردم و جامعه حرف‌های جدید و گفتنی‌های پرمحتوا و غنی داشته باشد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین