کد خبر: ۲۱۸۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۰
مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمی شود.
 مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمی شود.

سوسن خدام کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی بیان کرد :زردآلو مبنع غنی از فیبر، ویتامین C، ویتامینA و آهن، آنتی اکسیدان، بتاکاروتن و پتاسیم است.

با توجه به اینکه قند ساکاروز موجود در این میوه تابستانی آن را شیرین می کند، زردآلوهایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند، این ماده در پیشگیری از سرطان، کاهش خطر بروز بیماری های قلبی، سکته، آب مروارید بسیار مؤثر است، از شب کوری در سالمندان نیز تا حد بالایی می کاهد.

پتاسیم موجود در میوه زردآلو کاهش فشار خود را در افراد مبتلا به فشار خون بالا رقم می زند و این چنین به بهبود وضعیت سلامت سالمندان و همچنین به بهبود افسردگی در آنها کمک می کند.

فیبر موجود در زردآلو را عامل افزایش تدریجی قند خود است و با اشاره به اینکه این میوه میان وعده ای کم کالری محسوب می شود، خوردن مغز هسته ی زردآلو مضر است همچنین هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده ای تحت عنوان سیانید می انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت افزود:زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری شده و ظرف دو روز مصرف شود. زردآلوهای نرم، گوشتی و تازه برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است.

نکته دیگر در مورد نگهداری این میوه است که این میوه حتماً در زمان نگهداری در یخچال در کیسه پلاستیکی قرار داشته باشد و کودکان فقط انواع رسیده آن را مصرف کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین