معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دولت مخالف تفکیک جنسیتی در دانشگاه هاست، گفت: توجه به سیاست های دولت درباره حضور و حقوق برابر افراد، نشان می دهد که میانه ای با این نوع سیاست(تفکیک جنسیتی) ندارد.
![](http://tadbirvaomid.ir/files/fa/news/1392/6/7/1672_313.jpg)
وی افزود: خبرنگاران به انعکاس اخبار و بیان مشکلات پرداخته و نقش واسطه را میان مردم با دولت و مردم با نظام را ایفا می کنند.
معاون رییس جمهوری ابراز امیدواری کرد اصحاب رسانه با جریان آزاد اطلاعات بتوانند مسوولیت های خود را در تحقق آرمان ها و اهداف نظام بخصوص سند چشم انداز 20 ساله نظام و تحقق جامعه ای بدور از تبعیض و خشونت انجام داده و در این راه گام های موثری را بردارند.
مولاوردی رسالت خبرنگاران را شفاف سازی و حقیقت گویی عنوان و اضافه کرد: این رسالت می تواند در مهار مشکلات و آسیب های اجتماعی و مفاسد اداری و اقتصادی تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به برخی مشکلات خبرنگاران از جمله درآمدی، عدم برخورداری از بیمه و امنیت شغلی و تبعیض های جنسیتی، وعده داد تا جاییکه می تواند، به عنوان عضوی از دولت در جهت رفع آنها تلاش کند.
مولاوردی گفت: متاسفانه پست ها و مناصب کلیدی و تصمیم گیر در اختیار خبرنگاران زن نیست و بالاترین پست دبیری سرویس است در حالیکه این پست متناسب با شایستگی های این افراد فرهیخته نیست.
منبع: ایرنا
ارسال نظر