کد خبر: ۲۱۷۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۹
معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت کنار خیرین خواهد بود، البته شرایط دولت راهم باید در نظر گرفت؛ باید بیش تر بعد از ماه رمضان در مورد شرایط کشور با مردم صحبت کنیم تا مردم در جریان شرایط دولت قرار بگیرند.
 معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت کنار خیرین خواهد بود، البته شرایط دولت راهم باید در نظر گرفت؛ باید بیش تر بعد از ماه رمضان در مورد شرایط کشور با مردم صحبت کنیم تا مردم در جریان شرایط دولت قرار بگیرند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی «تدبیر و امید»؛ اسحاق جهانگیری ، معاون اول رئیس جمهور در مراسم گردهمایی خیرین مدرسه ساز کشور که در مدرسه دارالفنون برگزار شد، اظهار کرد: تشکر صمیمانه خودم و هیئت دولت را از همه اقدامات ارزنده خیرین همه بخش های کشور اعلام می کنم. مردمی آگاه و حساس داریم و می دانند چه وقت در چه حوزه ای حضور خیر داشته باشند.

وی ادامه داد: در آمار و ارقامی که وزیر آموزش و پرورش و سایرین ارائه دادند متوجه می شویم که بیش از ۲۰/. کلاس های درس کشور ۸۰ و چند میلیونی ایران توسط خیرین ساخته شده است.

جهانگیری با بیان اینکه دولت کنار خیرین خواهد ماند گفت:  البته شرایط دولت راهم باید در نظر گرفت؛ باید بیش تر بعد از ماه رمضان در مورد شرایط کشور با مردم صحبت کنیم تا مردم در جریان شرایط دولت قرار بگیرند.

وی در ادامه گفت: سنت حسنه خیرین امروز با یک راهبرد برای غلبه بر مشکلات تبدیل شده است و راهکاری برای رسیدن به توسعه کشور است.

معاون اول رئیس جمهور گفت: در صدر این سنت حسنه موضوع آموزش و پروش قرار می گیرد. خود خیرین بدون اینکه کسی به آن ها اجباری کند توجه کرده اند که آموزش و پروش مهم ترین حوزه است. با توجه به چشم انداز توسعه پایدار باید گفت هیچ توسعه پایداری شکل نمی گیرد مگر اینکه آموزش و پروش رشد کند. به همین دلیل است که خیرین خودشان این جهت گیری را داشته اند که به این سمت بیایند.

وی افزود: در کشورهای پیش رفته هم به این نتیجه رسیده اند که باید نظام آموزشی مناسبی داشته باشند تا به توسعه سیاسی و اقتصادی دست پیدا کنند.

جهانگیری سپس گفت: اینجور نیست که کمبود آموزش و پروش فقط در خود این حوزه باشد ، بلافاصله در حوزه های دیگر مثل سیاسی و اقتصادی کمبودش هویدا می شود.

وی تاکید کرد که باید برای افزایش سرمایه های اجتماعی به آموزش و پروش توجه ویژه داشت.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تحولات فن آوری و اطلاعات گفت: در دوران انفجار اطلاعات و گسترش فن آوری هستیم، آموزش و پرورش باید در این راستا تحول پیدا کند. واقعیت های پیش روی کشور هست همه کلاس های کپر نشینی وجود دارد یا کلاس های برخی مناطق محروم مناسب نیست؛ همه ما باید به این موضوعات توجه کنیم.

وی ادامه داد: شاخص اقتصادی تهران با هیچ استانی قابل مقایسه نیست، به نظر من استان هایی که این چنین هستند باید بیش تر به سایر استان های محروم کمک کنند. وزارت آموزش و پرورش باید اطلاع رسانی کند که چه مناطقی بیش تر نیازمند کمک هستند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین