|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۱۷۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۰
در تابستان هیچ چیز به اندازه ی بلال شیرین و تُرد نمی چسبد. شاید اولین راهی که به نظر برسد کباب کردن ذرت باشد ولی می توان ذرت را در فر یا حتی مایکروفر قرار داد. البته چندین باور نادرست درباره ی سلامتی سبزیجات وجود دارد که باید به آن اشاره نمود.
در تابستان هیچ چیز به اندازه ی بلال شیرین و تُرد نمی چسبد. شاید اولین راهی که به نظر برسد کباب کردن ذرت باشد ولی می توان ذرت را در فر یا حتی مایکروفر قرار داد. البته چندین باور نادرست درباره ی سلامتی سبزیجات وجود دارد که باید به آن اشاره نمود.

باور نادرست: ذرت ناسالم است
ذرت به عنوان یک سبزی حاوی مواد مغذی است و میتوانید آن را به عنوان یکی از وعده های روزانه سبزیجات به راحتی مصرف کنید. از آنجا که ذرت حاوی نشاسته ی زیادی است و نشاسته جزء کربوهیدراتهاست، ذرت را ناسالم می دانند. در واقع به دلیل موج کربوهیدرات هراسی که در سالهای اخیر راه افتاده است، ذرت و سیب زمینی آوازه ی بدی پیدا کرده اند. اما این عقیده صحیح نیست.

باور نادرست: بدن نمی تواند ذرت را هضم کند
درست است که ذرت مقدار زیادی فیبر غیرقابل جذب دارد؛ فیبر غیر قابل جذب، دست نخورده باقی می ماند و به همراه مدفوع از بدن خارج می شود و این اصلا چیز بدی نیست. مطمئنا اگر مقدار زیادی ذرت بخورید، می توانید مقداری از آن را در مدفوع خود ببینید ولی پژوهش ها نشان می دهند که فیبر به مصرف باکتری های خوب روده می رسد. اگر بخواهیم مقدار زیادی فیبر در رژیم غذایی خود داشته باشیم، می توانیم از ذرت که دارای میزان زیادی فیبر غیرقابل جذب و فیبر قابل جذب است، استفاده کنیم.

باور نادرست: ذرت خوراکی مغذی نیست
هرچند سبزیجاتی مانند کلم و اسفناج شهرت خوبی در مغذی بودن دارند ولی ذرت را هم می توان غذای مغذی به شمار آورد. ذرت دارای ویتامین های ب و ث است و نیز دارای منیزیم و پتاسیم می باشد. ذرت زرد منبع دو آنتی اکسیدان زیگزانتین و لوتئین است که برای سلامتی چشم مفید هستند.

باور نادرست: ذرت های موجود از لحاظ ژنتیکی دستکاری شده اند
در واقع، بسیاری از ذرت های موجود در بازار دچار تغییر ژنتیکی نشده اند. ذرت های مزرعه ای که زمان برداشت آنها دیرتر از ذرت های شیرین است، در کارخانه روغنگیری می شوند و یا تبدیل به شربت ذرت و سایر محصولات می شود؛ در واقع ذرت های مزرعه ای معمولا دستکاری ژنتیک شده اند.

البته نمی توان گفت که ذرت شیرین تراریخته وجود ندارد ولی مقدار آن بسیار اندک است. سازمان مردم نهاد «دوستان زمین» با بررسی 71 نمونه ذرت شیرین (تازه، منجمد و کنسروی) در هشت منطقه از ایالات متحده، دریافته است که فقط 4/2 درصد نمونه ها مهندسی ژنتیک شده اند.

اگر هنوز هم نگران هستید که ذرتی را بخورید که دچار دستکاری ژنتیکی شده باشد، ذرت ارگانیک را تهیه و مصرف کنید.

باور نادرست: نباید ذرت بخورید چون قند زیادی دارد
شما هیچوقت به این خاطر که موز قند زیادی دارد، از خوردن آن دست نمی کشید. پس چرا باید به این دلیل، خوردن ذرت را کنار بگذارید؟ موز و یک پاکت قیفی ذرت هر دو 110 کالری انرژی دارند؛ این در حالی است که ذرت 6 تا 8 گرم قند و موز حدود 15 گرم قند دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین