|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۱۳
کد خبر: ۲۱۶۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۷
مقامات آمریکایی قصد دارند یک تبعه این کشور را که مظنون به همکاری با گروه تروریستی داعش است و چندین ماه نزد نیروهای آمریکایی بازداشت بوده، مجددا به سوریه بازگردانند.
 مقامات آمریکایی قصد دارند یک تبعه این کشور را که مظنون به همکاری با گروه تروریستی داعش است و چندین ماه نزد نیروهای آمریکایی بازداشت بوده، مجددا به سوریه بازگردانند.

به گزارش فارس، مقامات آمریکایی در نظر دارند یک شهروند آمریکایی متهم به حمایت از داعش را برخلاف خواست وی مجددا به سوریه بازگردانند.

بنا بر گزارش روزنامه «واشنگتن پست»، این مظنون متهم به حمایت از گروه تروریستی داعش طی ۹ ماه گذشته در بازداشت ارتش آمریکا بوده است.

این تصمیم واشنگتن چهارشنبه شب در یک اطلاعیه کوتاه دادگاه فدرال واشنگتن در پرونده‌ای فاش شد که این مسئله را تحت بررسی داشت که آیا شهروندان آمریکایی بازداشت شده در میدان نبرد به عنوان مظنونین «جنگجویان دشمن» از این حق برخوردارند که بازداشتشان را به چالش بکشند.

دولت آمریکا اعلام کرد، با وجود اعتراض این فرد که نامش منتشر نشده، این آزادی قرار است طی ۷۲ ساعت آینده اتفاق بیفتد.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا به نمایندگی از این فرد اعلام کرده که از دادگاه درخواست خواهد کرد تا آزادی وی متوقف شود.

بنا بر این گزارش، ارتش آمریکا در عراق این فرد را پس از آنکه خود را در ماه سپتامبر تسلیم نیروهای آمریکایی کرده بود، به عنوان مظنون به همدستی با داعش بازداشت کرده بود.

اسناد دادگاه از این امر حکایت دارد که این مظنون تروریستی تابعیت عربستان سعودی داشته و شهروند سعودی نیز بوده است، اما زمانی که در یک ایست بازرسی نیروهای دموکراتیک سوریه دستگیر شده بود، شهروندی آمریکایی خود را اعلام کرده است.

وی در خصوص اهداف جاسوسی آمریکا تحت بازجویی قرار گرفته اما مقامات آمریکایی گفته‌اند که شواهد کافی برای متهم کردن وی به انجام جرم و جنایت وجود ندارد.

دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده که قوانین این کشور به ارتش آمریکا اختیارات گسترده‌ای برای انجام عملیات میدانی از جمله انتقال افراد دستگیر شده در خارج از این کشور را می‌دهد.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا از اظهارنظر درباره این پرونده خودداری کرده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین