|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۴۲
کد خبر: ۲۱۶۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲
از برخی حرف‌های بعضی از دولت‌های اروپایی اینجور بر می‌آید که توقع دارند ملت ایران هم تحریم‌ها را تحمل کند و هم از فعالیت هسته‌ای خود دست بکشد و محدودیت‌ها را ادامه دهد. من به این دولت‌ها میگویم بدانند که این خواب آشفته تعبیر نمی‌شود.
 سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی «تدبیر و امید»؛ مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با سخنرانی آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام راحل آغاز شد.

این سخنان به صورت زنده از شبکه ششم سیما در حال پخش است. در زیر محورهای سخنان رهبر معظم انقلاب را دنبال کنید:

**30 سال است از امام بزرگوار در مثل چنین روزی سخن می‌گوییم. بعد از این هم ملت ما همواره از امام سخن خواهد گفت و شایسته هم همین است؛ زیرا امام نماد انقلاب است و این کشور بدون موتور پرقدرت انقلاب به هدف‌ها و آرزوهای بزرگ خود دست نخواهد یافت.

** امسال این هم‌زمانی با ایام شهادت امیرالمؤمنین شباهت‌هایی را به ذهن می‌آورد. میان این پیرو صادق و حقیقی امیرالمؤمنین، و آن پیشوای والا و بزرگ، شباهت‌هایی وجود دارد که مایه‌ی افتخار ملت ایران و امت اسلامی است. توجه به این شباهت‌ها مهم و مفید است برای پیدا کردن راه درست و همچنین برای آشنایی بیشتر با امام بزرگوارمان

** امام در برابر آمریکا مثل کوه ایستاد. در برابر فتنه‌های داخلی حتی در برابر شاگرد و صحابه قدیمی خود به خاطر اینکه رفتار او را بر خلاف حق مشاهده می‌کرد، بدون هیج ملاحظه‌ای ایستاد.

** امام توانست مقابل منافع حیاتی که آمریکا در این کشور برای خود تعریف کرده‌ بودند بایستد و آنها را مجبور به عقب نشینی کند. امام بزرگوار، مظلوم بود به خاطر اینکه تبلیغات اهانت‌ باری علیه او انجام می‌شد که پس از رحلت او نیز ادامه داشت. از کسانی که آن رفتارها توقع نبود، انجام شد.

**امام حکومت طاغوتی را بعد از 2000 هزار سال به زیر کشید.بعضی رفتارهای دشمن ناشی از عصبی و دستپاچه شدن دشمن است.

**در جبهه مخالفین امام، ناکثین یعنی بیعت شکنان، یعنی همان هم‌رهان سست کمبرند هستند؛ اینها میدان تسابق الی الخیرات را به میدان جنگ برای قدرت و جنگ برای دنیا تبدیل کردند. در زمان امیرالمومنین امثال طلحه و زبیر بودند و در زمان امام هم وضع همین بود و امام در مقابل این جبهه متنوع وسیع و گسترده، ایستاد. مارقین هم کسانی بودند که در مقابل امام بزرگوار، موقعیت کشور و انقلاب را نفهمیدند و جبهه بندی دشمنان و شیوه‌های دشمنی دشمنان را درک نکردند و عظمت حرکت امام را نتوانستند تشخیص دهند.

** آمریکا و رژیم صهیونیستی، وابستگان آنها در داخل اینها قاسطین در مقابل امام بودند؛ اینها کسانی بودند که با اصل حکومت جمهوری اسلامی و حاکمیت انسانی مثل امام بزرگوار، مخالف بودند و دنبال جایگزین برای نظام اسلامی بودند و جایگزین‌های انها هم حجاج بن یوسف‌های زمان هستند.

** آمریکا و رژیم صهیونیستی، وابستگان آنها در داخل اینها قاسطین در مقابل امام بودند؛ اینها کسانی بودند که با اصل حکومت جمهوری اسلامی و حاکمیت انسانی مثل امام بزرگوار، مخالف بودند و دنبال جایگزین برای نظام اسلامی بودند و جایگزین‌های انها هم حجاج بن یوسف‌های زمان هستند.

** یک شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین این است: در امیرالمؤمنین دو خصوصیت ظاهراً متضاد جمع شده بود: یکی «صلابت و ایستادگی و شدت» و یکی «لطافت و صفا و رقت».این هر دو در امیرالمؤمنین در اوج و در کمال خود وجود داشت؛ صلابت و شدت در برابر هر حرکت نابحق در برابر ظلم و ظالم و در برابر انحراف از راه خدا و طغیان‌گری و اغواگری. امیرالمؤمنین در مقابل این‌ها با منتهای صلابت و استحکام می‌ایستاد که نظیر آن دیده نشده است تا امروز.

** لطافت و رقت در مقام مواجهه با ذکر الهی و یاد الهی از سویی، و در برخورد با مظلومین و محرومان و ضعفا و مستضعفان از سوی دیگر.

**این دو خصوصیت متضاد در امیرالمؤمنین علیه‌السلام، عیناً در امام راحل ما هم مشاهده می‌شود. از یک‌سو صلابت، استحکام، ایستادگی محکم در مقابل ستمگران و بدی‌ها، در مقابل رژیم منحط و طاغوتی پهلوی که مثل صخره‌ی مستحکمی ایستاد؛ در مقابل آمریکا مثل کوه ایستاد، در برابر تهدیدها، در برابر صدام متجاوز، در جنگ تحمیلی و جنگ هشت‌ساله، در برابر فتنه‌های داخلی، در برابر حتی شاگرد قدیمی و صحابی قدیمی خود به‌خاطر رفتار نامتناسب او ایستاد و هیچ تعارفی نداشت.

** اولا، امام در مواجهه با این دشمنی‌ها و دشمنان برخورد شجاعانه و فعال داشت، برخورد از روی ضعف و انفعال نداشت؛ امام هرگز منفعل نشد و نه احساس ضعف کرد و نه ضعف داشت.دوما، تصمیمات امام، تصمیمات شجاعانه همراه با احساسات محکم بود، امام مبتنی بر عقلانیت.سوما، اما اولویت‌ها را رعایت می‌کرد، مثلا در دوران مبارزات، مبارزه با سلطنت اولویت بود، در دوران جنگ تحمیلی، اولویت اما مساله جنگ بود و بارها فرموده بودند که دفاع مقدس در راس امور است؛ امام حواشی را وارد اهتمام خود نمی‌کرد.

** چهارم، اعتماد به توانایی ها مردم است؛ امام ملت ایران را ملتی بزرگ، آگاه و توانا می دانست و به آنها مخصوصا جوانان اعتماد میکرد. پنجم، بی اعتماد به دشمن است؛ امام یک لحظه در طول 10 سال حضور با برکت خود در راس نظام اسلامی به دشمن اعتماد نکرد؛ به پیشنهادهای دشمن بدبین بود و تظاهرهای آنها بی اعتنا بود و دشمن را به معنای واقعی کلمه دشمن می دانست.

**ما بعد از امام همان راه امام را مو به مو دنبال کرده ایم و انشالله دنبال خواهیم کرد. دچار انفعال و ضعف نمی شویم و به حول وقوه الهی، در برابر زیاده خواهی و زورگویی بیگانگان و دشمنان می ایستیم، هیجان زده و احساسی تصمیم نمی گیریم و به جای متن به حاشیه هایی که برای ما می سازند، معطل نمی شویم و اولویت ها را تشخیص می دهیم و به توانایی مردم و جوانان اعتماد می کنیم و به دشمن مطلقا اعتماد نمی کنیم.

** امروز، نقشه دشمن فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی است؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمنان، سیطره بر کشور عزیز ما ایران است همچنانی که بر کشورهای بدبخت و روسیاه منطقه تسلط دارد. فشار اقتصادی و تحریم، جلوگیری از همکاری کشورها در حوزه اقتصادی با ما است؛ با فشار اقتصادی و تحریم می خواهند ملت ایران را به ستوه بیاورند تا نظام اسلامی ناچار بشود، تسلیم زورگویی های ما بشود، نه ملت را شناختند و نه نظام را شناختند.

** فشار روانی یعنی نقاط قوت جمهوری اسلامی را نشان کرده اند و آنها در تبلیغات و برخوردها، به عنوان نقاط چالش آفرین معرفی میکنند تا ملت ایران را نسبت به آنها دلسرد کنند؛ یکی پیشرفت هسته ای است که مایه افتخار فناوری کشور بوده است.

** ساخت موشک های گوناگون و اقتدار موشکی موجب ایجاد امنیت در کشور است؛ همین شهر تهران روزگاری در زیر آتش موشک های شبانه روزی دشمن می‌سوخت، خانه ها خراب می‌شد انسان‌ها کشته می‌شدند، شهرهای دیگر مثل اهواز و دزفول که جای خود دارد، ما وسیله دفاع نداشتیم و مجبور بودیم ک دست روی دست بگذاریم، امروز جوانان ما کاری کردند که ما به قدرت اول موشکی منطقه تبدیل شده ایم و دشمن می‌داند که اگر یکی بزند، ده‌‌تا می‌خورد.

** امروز برخی در کشور درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را به کشور تحمیل کنند، یک عده‌ای در داخل می‌گویند این نشود، جنگ می‌شود، نه آقا! این دروغ است، این تبلیغ به نفع دشمن است.

** برنامه قطعی دشمنان این است که در کشور آشوب به پا کنند، اما سر آنها به سنگ خواهد خورد کما اینکه تا حال هم خورده است؛ نقشه دشمن این است که از مطالبات مردمی، سواستفاده کنند؛ ممکن است در یک شهر یا نقطه ای از کشور مطالبه ای داشته باشند و جمع بشوند، دشمن در یک چنین مواردی نقشه می‌کشد و اشرار و انسان های خبیث به تعداد معدود را وارد اجتماعات می کنند تا اجتماعات را تبدیل به حرکت آشوبگرانه تبدیل کنند تا کشور را بدنام کنند و این نقشه دشمن است.

** از برخی حرف‌های بعضی از دولت‌های اروپایی اینجور بر می‌آید که توقع دارند ملت ایران هم تحریم‌ها را تحمل کند و هم از فعالیت هسته‌ای خود دست بکشد و محدودیت‌ها را ادامه دهد. من به این دولت‌ها میگویم بدانند که این خواب آشفته تعبیر نمی‌شود.

** ملت و دولت ایران تحمل نمی‌کند هم تحریم شود و هم "حبس هسته‌ای" باشد. سازمان انرژی هسته‌ای موظف است سریعا آمادگی لازم برای رسیدن به 190 هزار سو را فعلا در چارچوب برجام فراهم کند و برخی مقدمات دیگر را که رئیس‌جمهور دستور داده از فردا آغاز کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین