وی افزود: در هیچ یک از جنگهای تاریخ بشر حتی جنگهای با هدف نسلکشی، این جنایات به این صورت گسترده محقق نمیشد. معمولا در جنگهای تاریخی زنان، کودکان و افراد غیرنظامی از قتل و غارت در امان بودند یا حداکثر به اسارت گرفته میشدند.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز اظهار کرد: از دیدگاه جرمشناسی حالتی به نام حالت خطرناک داریم و به نظر میرسد که مدیریت این جنگ یک مدیریت بیمارگونه و حاکی از اختلال روان و شخصیت حاکم بر این حوادث است. وقتی میدانیم اقدامات ما منجر به قتل عام افراد میشود اما آن را ادامه میدهیم این یک جنایت بارز است.
نجفی توانا با بیان اینکه دفاع زمانی موجه است که خطری وجود داشته باشد، ادامه داد: با سازوکارهای موجود کاملا این توان به مهاجمین داده میشود که به خوبی بدانند کدام منطقه از فلسطین را مورد حمله قرار دهند. حمله به خانهها، مدرسه و... در واقع عمدی بوده و سیبل مشخص حمله به زنان، کودکان و افراد غیرنظامی است. لذا این موضوع تعمد این سیستم در نسلکشی را نشان میدهد.
رییس کانون وکلای دادگستری مرکز خاطرنشان کرد: اسرائیل اقدام جنایتکارانه علیه حقوق بشردوستانه را انجام داد و جدا از انگیزههای سیاسی این اقدامات قابل توجیه نیست و نه تنها برای اسرائیل بلکه برای حامیان رژیم صهیونیستی لکه ننگی خواهد بود که بعد از مدتی منجر به محاکمه کشورهای حامی و کشورهایی که در این راستا سکوت کردهاند میشود.
نجفی توانا گفت: متأسفانه کشورهای عربی در رابطه با حملات اخیر به غزه سکوت پیشه کردهاند بنابراین از ملتهای منطقه خواهش میکنم از لحاظ انسانی این ننگ را برای خود نخرند و ساکت ننشینند.