کد خبر: ۲۱۴۵۲۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۷
حداقل مبلغ برای افتتاح حساب قرض‌الحسنه ویژه 10 میلیون ریال و حداقل مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه ویژه سه میلیون ریال با بازپرداخت حداکثر پنج ساله است.
بانک ها می توانند به نمایندگی از صاحبان حساب های قرض الحسنه، منابع آنها را در امور خیر و عام المنفعه هزینه کنند، اما آیا صاحب حساب قرض الحسنه می تواند برای هزینه کرد این منابع توسط بانک شرایط خاصی معین کند؟

 به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، پاسخ به این سوال مثبت است و بانک ها برای رفع دغدغه چنین سپرده گذارانی، حساب قرض الحسنه ویژه را در نظر گرفته اند.

بانک در این نوع حساب، وجوه سپرده شده توسط اشخاص حقیقی و حقوقی را طبق نظر صاحب حساب و بر اساس شرایط قرارداد منعقد شده میان آن دو هزینه می کند. هزینه کرد منابع این سپرده ها به صورت قرض‌الحسنه برای اشخاص حقیقی و مؤسسات خیریه و عام‌المنفعه است.

حداقل مبلغ برای افتتاح حساب قرض‌الحسنه ویژه 10 میلیون ریال و حداقل مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه ویژه سه میلیون ریال با بازپرداخت حداکثر پنج ساله است.

بر اساس مقررات موجود، اعطای تسهیلات تا سقف یک و نیم میلیارد ریال از محل وجوه تودیع شده (وجوه اداره شده) از طریق سپرده‌گذاری قرض‌الحسنه ویژه بخش خصوصی نزد بانک‌ها ممکن خواهد بود.

دارنده حساب قرض‌الحسنه ویژه می‌تواند به موجب قرارداد عاملیت، نوع و میزان وثایق مورد نظر خود را مشخص و از بانک بخواهد که در قبال اعطای قرض‌الحسنه از این حساب، وثایق مشخص شده را اخذ کند. در صورتی که نوع و میزان وثایق مورد نظر تعیین نشده باشد، اخذ وثیقه توسط بانک تابع ضوابط دستورالعمل اجرایی قرض‌الحسنه اعطایی بانک‌ها خواهد بود.

بانک می‌تواند به موجب قرارداد عاملیت، پیگیری وصول اقساط قرض‌الحسنه‌های اعطایی و یا در صورت لزوم انجام اقدامات حقوقی مربوط را نیز به عهده گیرد. با این حال استرداد وجوه تودیع شده به حساب قرض‌الحسنه ویژه، منوط به بازپرداخت قرض‌الحسنه های اعطا شده بوده و از این بابت مسئولیتی متوجه بانک نخواهد بود.

مبالغ وصولی توسط بانک بابت اقساط قرض‌الحسنه های اعطا شده، طبق نظر تودیع کننده وجوه دوباره قابل مصرف است. همه واحدهای بانک ملی ایران آماده افتتاح حساب قرض الحسنه ویژه و اعطای تسهیلات بر اساس مقررات این بخش هستند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین