|
|
امروز: جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
کد خبر: ۲۱۴۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شهروندان توصیه کرد تا قارچ مصرفی خود را از مراکز مجاز ومعتبر که دارای تاریخ تولید و انقضا باشد، تهیه کنند.
 ​معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: 33 نفر که براثر مصرف قارچ‌های سمی مسموم شده‌ بودند به مراکز درمانی و بیمارستانی استان فارس منتقل شده‌اند.

عبدالرسول همتی در گفت و گو با ایسنا گفت: 13 نفر از کل افرادی که براثر مصرف قارچ‌های سمی مسموم شده‌اند ساکن استان فارس بوده و مابقی ساکن استان‌های زنجان، لرستان، آذربایجان و کرمانشاه هستند که برای درمان به مراکز درمانی فارس منتقل شده‌اند.

همتی خاطرنشان کرد: تاکنون چهار نفر از مراجعه‌کنندگان به دلیل مسومیت حاد براثر مصرف قارچ سمی در بیمارستان‌های فارس فوت کرده و مابقی در بیمارستان‌های علی‌اصغر و نمازی بستری هستند.

وی با بیان اینکه این نوع مسمومیت سریعاً به کبد و دستگاه گوارش و در برخی موارد به سلول‌های مغزی افراد آسیب وارد می‎کند، گفت: به دلیل اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز تنها مرکز ارائه پیوند کبد است افرادی که دچار وضعیت حادی باشند به بیمارستان نمازی و یا علی‌اصغر شیراز انتقال داده می‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شهروندان توصیه کرد تا قارچ مصرفی خود را از مراکز مجاز ومعتبر که دارای تاریخ تولید و انقضا باشد، تهیه کنند.

همتی همچنین، خوااب آلودگی، تشنج، تهوع و استفراغ را از علائم مسمومیت با قارچ‌های کوهی عنوان کرد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین