|
|
امروز: يکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۲
کد خبر: ۲۱۱۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۹
وزیر بهداشت یکی از مشکلات ورود بخش دولتی را بالا بودن هزینه تمام شده خدمات عنوان کرد و افزود: آنچه در موضوع افتتاح کیترینگ غذای بیمار می بایست مورد توجه قرار گیرد هزینه تمام شده این خدمت و پرسنلی است که در آشپزخانه بیمارستانها مشغول کارهستند.
وزیر بهداشت با اشاره به افتتاح اولین کیترینگ غذای بیمار در کشور ابراز امیدواری کرد سال آینده هیچ آشپزخانه ای در بیمارستانها نداشته باشیم.

دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم افتتاح اولیه کیترینگ غذای بیمار در کشور گفت: بعضی از ما که تعدادمان هم کم نیست تصور می کنیم که خودمان بهتر از دیگران می دانیم و تجربه ما هم بهتر از دیگران است. در حالی که یکی از گرفتاری ها در اداره مملکت این است خودشیفته هستیم.

وی با اشاره به افتتاح کیترینگ غذای بیمار در منطقه گرمدره افزود: این اقدام برگرفته از تجربه جهانی و دانش بشر است که سالها قبل، آنها این مسیر را رفته اند.

هاشمی گفت: امیدواریم دولتی ها در این بحث رقابت نکنند زیرا نگاه دولتی اجازه نمی دهد بخش خصوصی رشد کند.

وزیر بهداشت یکی از مشکلات ورود بخش دولتی را بالا بودن هزینه تمام شده خدمات عنوان کرد و افزود: آنچه در موضوع افتتاح کیترینگ غذای بیمار می بایست مورد توجه قرار گیرد هزینه تمام شده این خدمت و پرسنلی است که در آشپزخانه بیمارستانها مشغول کارهستند.

وی افزود: از مجموع کارهایی که در بیمارستانها به عنوان دولت می بایست انجام دهیم سیاست گذاری و نظارت است. در ایران این آرزو تقریبا دست نیافتنی است.

هاشمی تاکید کرد: اما می‌شود فعالیت کادر درمانی بیمارستانها را برعهده دانشگاهها گذاشت و بقیه اموربیمارستانها را واگذار نمود.

وی ابراز امیدواری کرد در سال آینده آشپزخانه های بیمارستانی جمع شده باشد.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین