|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
کد خبر: ۲۱۱۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۰
اسید فولیک که با نام های فولات و یا ویتامین B9 نیز شناخته می شود برای اعمال حیاتی بدن از جمله سیستم عصبی و خونی اهمیت ویژه ای دارد. 7 گروه از افراد نیاز جدی به مصرف اسید فولیک دارند تا دچار مشکل نشوند.
 اسید فولیک که با نام های فولات و یا ویتامین B9 نیز شناخته می شود برای اعمال حیاتی بدن از جمله سیستم عصبی و خونی اهمیت ویژه ای دارد. 7 گروه از افراد نیاز جدی به مصرف اسید فولیک دارند تا دچار مشکل نشوند.

اسید فولیک در مواد غذایی و سبزیجات سبز رنگ به وفور یافت می شود. اسید فولیک که به نام های فولات یا ویتامین B۹ نیز خوانده می شود برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری های قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطان های مشخصی حفظ می کند.

در فراورده های غذایی (برای مثال جوشیده یا حرارت داده شده) اسید فولیک از بین می رود. نگه داشتن غذا در حرارت اتاق به مدت طولانی نیز می تواند محتوای اسید فولیک آن را از بین ببرد.
منافع سلامت بخش اسیدفولیک (یا فولات یا ویتامین B۹) از جمله شامل جلوگیری از نقایص هنگام تولد در جنین در حال رشد است. اما زنان باردار تنها کسانی نیستند که نیاز به دریافت اسیدفولیک دارند.

گروه هایی از افراد که از مصرف مکمل اسیدفولیک سود ببرند، از جمله شامل این گروه ها می شود:
زنانی که باردار هستند یا می خواهند باردار شوند و زنان شیرده.
زنانی که نوزادی با عارضه اسپانیا بیفیدا (نقصان تشکیل ستون فقرات که ممکن است به بیرون زدگی بافت های عصبی بینجامد) به دنیا آورده اند و می خواهند دوباره باردار شوند.
زنانی که عضوی از خانواده شان به اسپانیا بیفیدا دارد.
زنانی که خودشان اسپانیا بیفیدا دارند و می خواهند باردار شوند.
افرادی که داروهایی برای درمان بیماری های مزمنی مانند صرع، دیابت نوع ۲، بیماری التهابی روده، لوپوس، آسم، آرتریت روماتوئید یا پسوریاز مصرف می کنند.
افرادی که دیالیز می شوند.
افرادی که به بیماری کم خونی سلول داسی، بیماری سلیاک یا بیماری کبدی مبتلا هستند.
یک راه تأمین اسیدفولیک غنی سازی مواد غذایی با آن به منظور ارتقای بهداشت عمومی از طریق افزایش سطوح خونی آن است. در حال حاضر در ۷۶ کشور جهان غنی سازی اجباری اسیدفولیک در دست کم یکی از غلات عمده مصرفی، عمدتاً غنی سازی آرد گندم انجام می گیرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین