|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۰
کد خبر: ۲۱۱۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۵
سی‌ان‌ان اعلام کرده است سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در حال نظارت بر برخی محموله‌های ارسالی ایران به سوریه هستند که احتمال می‌دهند شامل تسلیحات نظامی باشند.
 سی‌ان‌ان اعلام کرده است سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا در حال نظارت بر برخی محموله‌های ارسالی ایران به سوریه هستند که احتمال می‌دهند شامل تسلیحات نظامی باشند.

به گزارش ایسنا، سی‌ان‌ان در گزارشی اعلام کرد: بنابر اطلاعاتی که به دست این شبکه خبری رسیده است، آمریکا در حال نظارت بر چند محموله ارسالی ایران به سوریه است که احتمال می‌دهد شامل سیستم‌های تسلیحاتی برای استفاده دولت اسد از آن‌ها در سوریه است.

یک مقام دولتی به سی‌ان‌ان در این باره خبر داد: در این محموله‌ها که توسط هواپیما به سوریه ارسال شده است، می‌توانسته تسلیحات نظامی وجود داشته باشد که این موضوع به طور بالقوه برای اسرائیل تهدید محسوب می‌شود.

سی‌ان‌ان ارسال این محموله‌ها به سوریه را امری متداول گزارش کرده و در عین حال مدعی شده است: محموله‌های اخیر ارسالی ایران به این کشور توجه مقامات اطلاعاتی آمریکا را برانگیخته است؛ چراکه این محموله‌ها چند روز پس از حمله نظامی آمریکا به سوریه در 13 آوریل انجام شده است. در روزهای اخیر اظهارات تندی میان مقامات ایران و اسرائیل رد و بدل شده است که به دلیل حضور ایران در مناطقی از سوریه بوده که می‌توان از آن به عنوان مکان مناسب برای پرتاب موشک علیه اهدافی در خاک اسرائیل استفاده کرد. در اوایل هفته جاری برخی سایت‌هایی که بر ترافیک‌های هوایی نظارت می‌کنند در مورد انجام چند پرواز جت‌های IL76 که متعلق به نیروی هوایی سوریه است بین تهران و دمشق خبر دادند.

بنابراین گزارش،‌ اسرائیل پیشتر به چند هدف در خاک سوریه شامل پایگاه هوایی تی 4 در استان حمص حملاتی را انجام داد که گفته می‌شود محل نگهداری تجهیزات نظامی متعلق به ایران بوده است. اسرائیل پیشتر نیز در ماه فوریه حملاتی را علیه چند هدف در سوریه انجام داد که وزارت جنگ این کشور اعلام کرد چهار هدف مربوط به نیروهای ایرانی بوده است. اکنون نگرانی‌هایی میان مقامات اطلاعاتی آمریکا وجود دارد که ممکن است محموله‌های اخیر شامل موشک‌های ضد جنگنده بوده است.

پیشتر علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز تاکید کرده است که اسرائیل باید بهای این حماقت خود را بپردازد.

این نگرانی در شرایطی است که کمک به مردم سوریه و مقابله با کمبود غذا در این منطقه از سوی ایران معمولا در شرایط اضطراری انجام شده است؛ چراکه اقتصاد سوریه پس از بیش از سه سال جنگ داخلی آسیب‌های زیادی به ویژه در زمینه صادرات نفت و گردشگری متحمل شده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین