|
|
امروز: چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۸
کد خبر: ۲۱۰۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دستور کار جشنواره جهانی فجر و تعامل با سینمای جهان و بخصوص درباره حضور دو نماینده از سینمای ایران در سینمای کن، گفت: این وزارتخانه هنوز موضع مشخصی در این باره نگرفته است.
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دستور کار جشنواره جهانی فجر و تعامل با سینمای جهان و بخصوص درباره حضور دو نماینده از سینمای ایران در سینمای کن، گفت: این وزارتخانه هنوز موضع مشخصی در این باره نگرفته است.

به گزارش ایرنا، سید عباس صالحی عصر شنبه همزمان با سومین روز از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر در حاشیه حضور و بازدید از این رویداد در جمع خبرنگاران درباره علت جداسازی جشنواره ملی فیلم فجر و بخش بین الملل طی سه دوره اخیر، گفت: بخش بین الملل جشنواره همواره تحت تاثیر بخش ملی بود بنابراین سینمای داخلی، فضای قابل توجهی را به خود اختصاص می داد و به فیلم های خارجی توجهی نمی شد.
وی افزود: این بی توجهی باعث شد بخش بین المللی جشنواره فیلم فجر در سالهای مختلف تحت الشعاع بخش داخلی قرار بگیرد در حالی که کارکردهای مختلف و متنوعی در جشنواره بین المللی وجود داشت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این استمرار باعث شد که جشنواره بین المللی از بخش ملی جدا شود و روندی هم که در طی دو یا سه سال ایجاد شده روند رو به توسعه بوده است.
صالحی گفت: عنوان کلمه فجر به معنای دهه فجر نیست و جشنواره فجر نسبتی است که با نظام جمهوری اسلامی دارد و این نسبت در سینمای ایران باقی است.

** تعامل حداکثری ارتباط سینماهای ایران و جهان مد نظر است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ارتباط سینمای ایران با سینمای جهان و تاثیر جشنواره فیلم فجر نیز اظهار داشت: در این باره یک نگاه تعامل حداکثری و ارتباط با سینمای جهانی مورد نظر است و جشنواره جهانی با این نگاه حرکت می کند.
وی ادامه داد: با این رویکرد جشنواره جهانی را ترسیم کردیم و حضور جهانی با همین نگاه ادامه پیدا می کند.
صالحی در پاسخ به سوالی درباره همکاری وزارت امور خارجه با جشنواره جهانی فجر نیز گفت: باید به سمت تعامل حداکثری حرکت کنیم و این تعامل به سمت قوی تری دنبال شود و جشنواره جهانی فجر می تواند فرصتی باشد که در این سه سال گذشته فضا و نگاهی که مورد نظر حوزه فرهنگ و امنیت است عمیق تر شده و سال به سال به مشترکات بیشتری رسیده ایم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استفاده حداکثری از این فرصت ملی را نه تنها به نفع هنر بلکه به نفع ایران دانست و خاطرنشان کرد: وزارتخانه ها و سازمان های مختلف دولتی و عمومی کشور هر مقدار به سینما بخصوص سینمایی که دریچه ای به سمت خارج از کشور دارد، نزدیک تر شوند تنها به نفع فرهنگ و هنر نیست بلکه به نفع سازمان های مربوطه خواهد بود.
به گزارش ایرنا، هفتاد و یکمین جشنواره فیلم کن ۸ تا ۱۹ می (18 تا 29 اردیبهشت) ۲۰۱۸ در کن فرانسه برگزار می‌شود و کیت بلانشت بازیگر استرالیایی ریاست هیئت داوران این دوره را برعهده دارد.
قرار است از ایران فیلم سینمایی «همه می‌دانند» به کارگردانی اصغر فرهادی و همچنین فیلم سینمایی «سه رخ» به کارگردانی جعفر پناهی در بخش اصلی این رویداد به رقابت بپردازند.
براساس جدول ترسیم و برنامه ریزی شده قرار است آیین افتتاحیه این جشنواره با نمایش فیلم همه می دانند اصغر فرهادی کلید بخورد.
سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر از پنجشنبه (30 فروردین) آغاز شده و تا هفتم اردیبهشت در تهران ادامه دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین