|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۷
کد خبر: ۲۱۰۶۲۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
البته خوشبختانه وزیر کشور خواستار بررسی و برخورد قانونی با این موضوع شده است. اما یک مشکل وجود دارد اینکه اعتماد عمومی جامعه نسبت به‌مسئولان دچار خدشه شده است.
روزنامه ایران در یادداشتی  به قلم امان الله قرایی مقدم نوشت:

انتشار فیلم رفتار نامناسب یک مأمور زن گشت ارشاد با یکی از بانوان در یکی از پارک‌های تهران ممکن است بر وجهه پلیس، این نهاد مهم و تأثیرگذار در حوزه نظم وامنیت اجتماعی تأثیر سوء بگذارد، در حالی که مسئولان ارشد نیروی انتظامی هیچ کدام چنین رفتاری را تأیید نمی‌کنند و حتی مخالف اسائه ادب با شهروندان هستند. متأسفانه این مأمور متخلف براساس ذهنیتی که داشته، مسأله را پیش برده است. ما همان زمان که بحث حضور 7 هزار پلیس گشت ارشاد در خیابان‌ها مطرح شد اعلام کردیم که نباید با بانوان بویژه دختران جوان،پلیسی برخورد کرد لذا آنچه از رفتار این مأمور قانون در شبکه‌های مجازی مشاهده شد از جمیع جهات با رسالت و وظایف نیروی انتظامی که همانا تأمین نظم و امنیت، انضباط بخشی و احقاق حقوق مردم است مغایرت دارد ومتأسفانه به لحاظ سیاسی نیزرسانه‌های بیگانه با هدف تخریب نظام جمهوری اسلامی و دولت این رفتار را در بوق و کرنا کرده‌اند چرا که پلیسی می‌آید و دختر خانمی را مورد ضرب و شتم قرار می دهد و جامعه به لحاظ روحی و روانی آزار می‌بیند. این مسأله باعث می‌شود از صدر تا ذیل نظام زیر سؤال برود. چرا یک مأمور با رفتار خودسرانه، این نیروی مردمی و تلاشگر را دشمن مردم جلوه می‌دهد؟ و به‌نقش و جایگاه پلیس در جامعه ضربه وارد می‌کند.

 البته خوشبختانه وزیر کشور خواستار بررسی و برخورد قانونی با این موضوع شده است. اما یک مشکل وجود دارد اینکه اعتماد عمومی جامعه نسبت به‌مسئولان دچار خدشه شده است. به‌نظرم ما دو نوع اعتماد داریم. اعتماد افقی که بین مردم و شهروندان است و اعتماد عمودی که بین مردم و مسئولان و برعکس است. که به این اعتماد خدشه وارد شده و در شبکه‌های اجتماعی هم همین مسأله مورد بحث و بررسی است. برخورد تندی که با یک دختر جوان در پارک شد واکنش انتقادی دو جناح کشور را به‌دنبال داشت که اتفاق خوبی است؛ یک نوع وفاق ملی است. به عبارتی همه گروه‌ها قبول کرده‌اند که اتفاق بدی افتاده است. می‌خواهند که مسأله بررسی و با خاطی برخورد شود. آگاهند که شخصیت پلیس شخصیت نظام است بنابراین در قبال ضربه‌ای که به آن وارد می‌شود، احساس مسئولیت می‌کنند. رفتار این پلیس بیش از هرچیزی به شخصیت خود او برمی گردد نه به کار سازمانی. بیشتر به نوع تربیت او ارتباط دارد چیزی که ما به آن رسوبات و مشتقات می‌گوییم. ما هرجا برویم یک ایرانی هستیم. اکثر جرایم،مرتبط با تربیت است. شخصیت انسان تا 7-6 سالگی شکل می‌گیرد. من درباره این موضوع در رسانه‌ها نوشته‌ام. پلیس باید انتخاب اصلح کند. باید سختگیری کند. نمی‌شود کسی لیسانس داشته باشد و بگوید من می‌خواهم پلیس شوم. پلیس، قاضی، استاد دانشگاه و معلم سمبل جامعه هستند. باید به‌لحاظ شخصیتی تست شوند و از نظر فرهنگی آزمون‌های مختلف مثل گذشته برای انتخاب یک پلیس برگزار شود. شخصیت یک پلیس شخصیت یک حکومت است. اگر پلیس خلاف کند، بیشتر نمود پیدا می‌کند. بنابراین باید با شخصیت‌ترین افراد انتخاب شوند. در گذشته سختگیری‌های بیشتری برای انتخاب پلیس اعمال می‌شد و هر کسی نمی‌توانست پلیس شود. سختی‌های بسیاری می‌کشید تا پلیس شود. تست‌های بسیاری از او به عمل می‌آمد. الان هم باید اعمال شود. چرا که مردم هرچه از یک پلیس ببینند به حکومت ربط می‌دهند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین