کد خبر: ۲۱۰۵۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه گرفتار بیسوادی مدرن هستیم، گفت: غفلت از ارتقای علمی موجب ناکارآمدی می شود.
 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه گرفتار بیسوادی مدرن هستیم، گفت: غفلت از ارتقای علمی موجب ناکارآمدی می شود.

حسن قاضی زاده هاشمی در جشن هفتاد سالگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه با شعار نمی شود کشور را ساخت و برای توسعه به علم نیاز داریم، خاطرنشان کرد: در طب بی توجهی به موضوع علم کمتر دیده می شود.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران درصدد نفی وابستگی ها بود و به این خاطر خسارت های زیادی متحمل شده است، گفت: در دنیایی متفاوت زندگی می کنیم که همه به هم نیاز دارند.
وی گفت: برای تربیت دانشمند باید در مسیر حرکت جهانی قرار گیریم و نمی توانیم خود را از این مسیر جدا بدانیم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: علم با سرعت چشمگیری در حال پیشرفت است و در این معرکه کسانی که زحمت بیشتری می کشند و به راه خود ایمان دارند، موفق ترند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه راه پیشرفت از دانشگاه و حوزه می گذرد، اظهار کرد: گره خوردن این دو نهاد علمی در جهت رفع مشکلات موجب موفقیت است.

وی به پیشنیه علمی و پزشکی تبریز اشاره کرد و گفت: در کنار کارهای عمرانی توسعه منابع انسانی ضروری است .

نایب رییس مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه 750 سال پیش از این در دانشگاه ربع رشیدی به هفت زبان زنده دنیا تدریس می شد، گفت: مدیریت این دانشگاه فرآیندی بوده و این در حالی است که بسیاری از مدیران ما نمی دانند مدیریت فرآیندی چیست.

مسعود پزشکیان با اشاره به اینکه دانشگاه ربع رشیدی تبریز خودگردان بوده و تولید و اشتغال زایی داشته است، احیای این دانشگاه را خواستار شد.

استاندار آذربایجان شرقی هم با بیان اینکه پیشگیری وظیفه ای همگانی است، به کم توجهی در موضوع سلامت به ویژه در زمینه تغذیه اشاره کرد و گفت: بیشترین لطمه را از سهل انگاری ها می بینیم.

مجید خدابخش با بیان اینکه عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت شاخص و قابل دفاع است، گفت: از نظر نوع خدمات و کاهش هزینه ها انقلابی در بیمارستان ها اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به نقش خیران در توسعه و تجهیز فضاهای بیمارستانی گفت: تجهیز بیمارستان مردانی آذر تبریز در سفر رییس جمهوری تامین اعتبار می شود.

امام جمعه تبریز هم با اشاره به اینکه هدف دانش پزشکی تامین سلامت جامعه است، گفت: اهمیت این موضوع از دیدگاه دین اسلام بر کسی پوشیده نیست و اسلام تا آنجا به سلامت انسان اهمیت می دهد که اگر تکلیف واجبی به تندرستی لطمه بزند نه تنها الزامی بر انجام آن نیست، بلکه حرام شمرده می شود.

حجت الاسلام محمد علی آل هاشم هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز را گرامی داشت و گفت: از آنجا که پزشک ریزه کاریهای نظام خلقت را مطالعه می کند بیش از سایران به عظمت آفرینش آشنایی دارد و زمینه کسب معرفت برای این قشر بیش از همه است.

وی با بیان اینکه طبیب واقعی خداست و پزشکان وسیله هستند، گفت: از نظر اسلام پزشکی حرفه ثروت اندوزی نیست بلکه مسوولیتی شرعی و انسانی است.

در پایان این برنامه از کتاب 'دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گذر تاریخ' و نیز تمبر هفتاد سالگی تاسیس دانشگاه، رونمایی و از تعدادی از پزشکان پیشکسوت و کارکنان جانباز تجلیل شد.

امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تبریز 3 طرح بهداشتی درمانی با اعتبار هزینه شده 190 میلیارد ریال افتتاح شد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین