|
|
امروز: چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۱
کد خبر: ۲۰۹۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۰
محققان هشدار دادند: ترکیب موجود در غذاهای کنسروی به سیستم گوارشی آسیب می‌زند.
 نانو ذرات ترکیب موجود در بافت غذاهای کنسروی می‌تواند به عملکرد طبیعی سیستم گوارشی آسیب وارد کند.

به گفته محققان این نوع از خوراکی‌ها دارای اکسید روی هستند و بر اساس بررسی‌های انجام گرفته می‌تواند برای سیستم گوارشی آسیب زننده باشد.

محققان اظهار کردند: یافته‌های به دست آمده نشان می‌دهد نانو ذرات موجود در بافت برخی از محصولات کنسرو شده به طور منفی روی عملکرد دستگاه گوارشی تاثیر می‌گذارد.

به گفته محققان آمریکایی در این مطالعه مشخص شد نانو ذرات اکسید روی که به طور طبیعی به آنچه در طول روز یا در وعده‌های غذایی مصرف می‌شود، مرتبط است می‌تواند بر جذب مواد مغذی تاثیر بگذارد و فرآیند آن را تغییر دهد.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین