کد خبر: ۲۰۹۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱
پیش از پیروزی انقلاب تعداد زیادی از پزشکان خارجی در کشور حضور داشتند، اما پس از انقلاب اسلامی در هر استانی دانشگاه احداث شد و در زمینه پزشکی به خودکفایی رسیدیم و حتی اساتید ما در دانشگاه‌های خارجی نیز تدریس می‌کنند.
 رئیس انجمن علمی ژنتیک پزشکی ایران گفت: ایران در حوزه علم ژنتیک در منطقه اول است.

دکتر سید محمد اکرمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا،در این رابطه اظهار کرد: ژنتیک پزشکی در کشور توانسته پلی میان مطالعات پایه و یافته‌های بالینی باشد که این امر نشان می‌دهد اگر پزشکان با متخصصان ژنتیک همکاری کنند یافته‌هایی مثمر ثمرتری خواهند داشت.

وی ادامه داد: ایران در حوزه علم ژنتیک در منطقه اول است و خوشبختانه در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی نیز با تولیدات و چاپ مقالات علمی در نشریات معتبر دنیا نشان داده که نه‌تنها کمبودی در این زمینه نداریم بلکه جزو  کشورهای سرآمد محسوب می‌شود.  

رئیس انجمن علمی ژنتیک پزشکی ایران تصریح کرد: امروز ایران در حوزه‌های مختلف ژنتیک مولکولی، گیاهی، جانوری، انسانی و پزشکی علم ژنتیک به بالندگی رسیده‌ و مقالات علمی زیادی منتشر کرده است.

اکرمی تاکید کرد:  در گذشته بیماری‌های ناشناخته مختلفی شناسایی می‌شدند، اما خوشبختانه با پیشرفت علم ژنتیک تکلیف بسیاری از این بیماری‌ها مشخص شده است و امروز ما می‌توانیم بیماری‌های مختلف را تقسیم‌بندی کنیم و تعریف جدیدی از آن‌ها داشته باشیم که نشان دهنده پیشرفت ما در علم ژنتیک است.

وی عنوان کرد: پیش از پیروزی انقلاب تعداد زیادی از پزشکان خارجی در کشور حضور داشتند، اما پس از انقلاب اسلامی در هر استانی دانشگاه احداث شد و در زمینه پزشکی به خودکفایی رسیدیم و حتی اساتید ما در دانشگاه‌های خارجی نیز  تدریس می‌کنند.

رئیس انجمن علمی ژنتیک پزشکی ایران اضافه کرد: وزارت بهداشت حدود 20 سال گذشته به اهمیت علم ژنتیک پی برد و پس از آن حدود 60 نفر از اساتید به کشورهای خارجی رفتند تا دوره علم ژنتیک را بگذارنند و سپس در تمام دانشگاه علوم پزشکی کشور پراکنده شدند. اکنون نیز برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور PHD این رشته را ارائه می‌کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین