کد خبر: ۲۰۹۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۰
دبیر اجرایی سی و چهارمین کنگره بین ‌المللی رادیولوژی با تاکید بر تاثیر سبک زندگی ماشینی در ابتلا به کبد چرب گفت: زمانی که بیماری کبد چرب با دیابت و فشارخون همراه شود، خطر مرگ را چندین برابر می‌کند؛ بنابر این تشخیص به موقع این بیماری بسیار حائز اهمیت است.
 دبیر اجرایی سی و چهارمین کنگره بین ‌المللی رادیولوژی با تاکید بر تاثیر سبک زندگی ماشینی در ابتلا به کبد چرب گفت: زمانی که بیماری کبد چرب با دیابت و فشارخون همراه شود، خطر مرگ را چندین برابر می‌کند؛ بنابر این تشخیص به موقع این بیماری بسیار حائز اهمیت است.

دکتر کوروش عبداللهی‌ فرد در آستانه برگزاری سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی ایران اظهار کرد: تغییر در سبک زندگی افراد، کاهش تحرک و افزایش وزن سبب انباشت چربی در کبد می شود و از طریق سونوگرافی می‌توان به صورت عددی و توصیفی میزان چربی کبد را مشخص کرد.

معاون اجرایی و برنامه‌ ریزی انجمن رادیولوژی با اشاره به ضرورت شناسایی به موقع کبد چرب گفت: شناسایی، کنترل و بررسی نشست چربی در کبد جزو وظایف رادیولوژیست‌ها است که در این کنگره موضوعات مرتبط با آن مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد، همچنین موضوعات بدخیمی‌ های گوارشی از دیگر مباحثی است که در کنگره مدنظر قرار دارد.

وی افزود: سرطان‌هایی همچون سرطان روده بزرگ، مری و معده جزو سرطان‌های شایع دستگاه گوارش است که غربالگری این سرطان‌ها از طریق اقدامات رادیولوژیست‌ها صورت می‌گیرد و جزو برنامه‌های مورد بحث در کنگره است.

دبیر اجرایی سی و چهارمین کنگره بین ‌المللی رادیولوژی عنوان کرد:‌ این سرطان‌ها از طریق رادیوگرافی با ماده حاجب یا سی تی اسکن قابل تشخیص است و انجام کولونوسکوپی از طریق متخصصان مربوطه در تشخیص این سرطان‌ها امری مهم به شمار می‌رود، همچنین فعالیت رادیولوژیست‌ها در تشخیص، پیگیری عود و کنترل بیماری و مسیر بهبود مدنظر قرار دارد.

عبداللهی‌ فرد با بیان اینکه در گذشته ابتلا به کبد چرب بیشتر در مورد اشراف و افرادی که الکل مصرف می‌کردند، شایع بود، گفت:‌ در چهل سال اخیر به دلیل تغییر سبک زندگی و کاهش تحرک، ابتلا به این بیماری افزایش یافته است.

وی در مورد رادیولوژی کودکان گفت: رادیولوژی در کودکان همچون بزرگسالان طی سال ها در دنیا انجام شده است؛ این در حالی است که این مساله برای کودکان بسیار حساس است زیرا کودکان در حال رشد هستند و غدد جنسی و ارگان های مربوط به رشد آنها فعال است بنابراین اشعه دستگاه های رادیولوژی می تواند برای آنها خطرناک تر باشد.

دبیر اجرایی سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی عنوان کرد: امروزه در برخی کشورهای دنیا استفاده از روش های محافظتی برای آسیب کمتر به کودکان حین انجام رادیولوژی صورت می‌گیرد و این موضوع در کشور ما نیز مد نظر قرار گرفته است اما هنوز مورد مطالبات جدی نیست.

سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی در روزهای 11 تا 14 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران با حضور اساتید و صاحب‌نظران داخلی و خارجی برگزار می‌شود. در حاشیه این کنگره نیز نمایشگاهی برگزار خواهد شد که انواع وسایل و تجهیزات رادیولوژی در آن ارائه و بیش از 120 شرکت با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین