|
|
امروز: دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۹
کد خبر: ۲۰۸۹۱۸
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۴:۴۰
ناصر رضایی پور اظهار داشت: در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز (مانند شیرینی‌ها، آجیل، کیک و خامه زیاد)، پرهیز و مصرف انواع گوشت را تا اندازه‌ای کم کرد.
 ناصر رضایی پور اظهار داشت: در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز (مانند شیرینی‌ها، آجیل، کیک و خامه زیاد)، پرهیز و مصرف انواع گوشت را تا اندازه‌ای کم کرد.

معرفی غذاهای پاکسازی کننده خون در فصل بهار
به گفته وی در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش‌های ساده، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو،‌ آش شبدر و قره‌قروت، و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده است.

این دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد ادامه داد: این غذاها انرژی پایه و ویتامین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند. مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.

رضایی پور عنوان کرد: از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده است.

راهکار رفع عطسه بهاره از دیدگاه طب سنتی
وی عنوان کرد: برای درمان عطسه‌های زیاد ناشی از حساسیت فصلی، می‌توانید روزی ۲ بار، با روغن بنفشه درون حفره‌های بینی و روی پیشانی خود را چرب کرد. همچنین لازم است مصرف انواع ادویه، غذاهای سرخ‌کردنی و قهوه را در فصل بهار به حداقل برسانید.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین