|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹
کد خبر: ۲۰۸۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۰
یک فوق تخصص زنان و زایمان گفت: زنان بالای ۴۰ سال برای پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها باید آزمایش‌هایی را به طور دوره‌ای انجام دهند.
یک فوق تخصص زنان و زایمان گفت: زنان بالای ۴۰ سال برای پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها باید آزمایش‌هایی را به طور دوره‌ای انجام دهند.

 نیره خادم فوق تخصص زنان و زایمان در خصوص بهترین سن برای انجام آزمایش های غربالگری بانوان، اظهار کرد: بانوانی که ۴۰سال را گذرانده اند برای پیشگیری از بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان، دیابت، چربی خون، مشکلات گوارشی و سرطان باید آزمایش‌هایی را به طور گردشی انجام دهند.

کاهش ریسک نارسایی قلبی در زنان با پیاده روی تند
این فوق تخصص زنان و زایمان مطرح کرد: آزمایش پاپ اسمیر( برای تشخیص سرطان گردنه رحم) و تیروئید را که به دو دسته پرکار و کم کار دسته‌بندی می‌شود، افراد بالای ۴۰سال باید سالانه یک بار انجام دهند.

خادم درخصوص نوع پرکار و کم کاری تیروئید خاطر نشان کرد: پرکاری تیروئید خود را با افزایش ضربان قلب، نامنظم شدن آن، افزایش عرق کردن، اختلال هورمون‌ بدن، پرخاشگری و ضعف عضلانی بدن نشان می‌دهد؛ کم‌کاری خود را با ریزش مو، احساس ضعف در ماهیچه‌های بدن، افزایش وزن به طور غیرعادی، احساس بی‌حوصلگی، افزایش کلسترول خون، نامنظم شدن و کاهش ضربان قلب به طور غیر عادی نشان می‌دهد.

از ۳۵ سالگی به بعد تراکم استخوان در بانوان کاهش پیدا می‌کند
وی با اشاره به اینکه آزمایش کولونوسکپی یکی از آزمایش‌های مفید برای تشخیص سلامت فرد است، گفت: در این آزمایش قسمت انتهایی روده بزرگ بررسی می‌شود که اطلاعات مفیدی در مورد روده بزرگ در اختیار پزشک قرار می‌دهد؛ به خصوص بانوان بالای ۴۵ تا ۵۰ سال که مشکلات گوارشی دارند باید به پزشک مراجعه کنند و این آزمایش برای آن‌ها توصیه می‌شود.

این فوق تخصص زنان و زایمان با بیان اینکه آزمایش‌های مختلف دیگری برای بانوان بالای ۴۰ توصیه می‌شود که با توجه به علائم درونی آن ها تجویز می‌شود، عنوان کرد: آزمایش‌هایی که برای خانم‌های بالای ۴۰ توصیه می‌شود عبارتند از سلامت کبد، اندازه گیری فشار خون، قند و چربی که در راستای این آزمایش ها، پزشک تشخیص مناسب را می‌دهد.
نژادی با بیان اینکه سرطان سینه از جمله بیماری‌هایی است که باید از شیوع آن پیشگیری کرد و فرد سریع تحت درمان قرار گیرد، مطرح کرد: اگر بیمار در مراحل اولیه باشد سلول قابل درمان است اما اگر به موقع تشخیص داده نشود ممکن است بعد از گذشت حدود ۴۰ سال، به یکباره خود را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه انجام ماموگرافی برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه یکی از مواردی است که باید به آن توجه کرد و به موقع انجام داد، گفت: بانوان بالای ۴۰ سال بسته به میزان پرخطر بودن باید هر ۲سال یک بار این آزمایش را انجام دهند.

این فوق تخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه از سن ۳۵ سالگی به بعد تراکم استخوان در بانوان کاهش پیدا می کند، یاد آور شد: مصرف لبنیات، پیاده‌روی، کاهش وزن و ترک سیگار در پیشگیری از پوکی استخوان بسیار موثر است و افرادی که به هر دلیلی امکان مصرف لبنیات ندارند، می‌توانند از قرص‌های مکمل کلسیم زیرنظر پزشک استفاده کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین