|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۳
کد خبر: ۲۰۶۵۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اینکه استفاده از ژل‌های شست‌وشو پس از مصرف لوازم آرایشی از بروز جوش‌های احتمالی در آینده پیشگیری می‌کند، گفت: افرادی که دچار ضایعاتی همچون جوش فعال، آکنه و پوست چرب هستند نباید از لوازم آرایشی استفاده کنند.
 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اینکه استفاده از ژل‌های شست‌وشو پس از مصرف لوازم آرایشی از بروز جوش‌های احتمالی در آینده پیشگیری می‌کند، گفت: افرادی که دچار ضایعاتی همچون جوش فعال، آکنه و پوست چرب هستند نباید از لوازم آرایشی استفاده کنند.

دکتر سید مسعود داودی درباره بایدها و نبایدهای استفاده از لوازم آرایشی اظهار کرد: در برخی از افراد استفاده از لوازم آرایشی حتی اگر تقلبی هم نباشد ممکن است سبب حساسیت، آلرژی، قرمزی، خارش و التهاب شود.

وی با بیان اینکه افرادی که دچار ضایعاتی همچون جوش فعال، آکنه و پوست چرب هستند نباید از لوازم آرایشی استفاده کنند و در صورت لزوم بهتر است از مواد آرایشی فاقد چربی مصرف کنند، افزود: حتی در افرادی که از لوازم آرایشی استاندار استفاده می‌کنند نیز گاهی ممکن است فلزاتی همچون جیوه و سرب داخل مواد آرایشی باشد و این مسئله سبب شده تا از طریق پوست جذب و در نهایت مسمومیت اعضای داخلی بدن را به همراه داشته باشد.

این متخصص پوست، مو و زیبایی ادامه داد: مسمومیت اعضای داخلی از طریق جذب موادی همچون سرب و جیوه سبب شده تا تا به گلبول‌های قرمز و سیستم عصب مرکزی آسیب برسد و فرد با علائمی همچون سردرد، ضعف و بی حالی همراه باشد بنابراین هرچه زودتر باید به پزشک مراجعه و مورد آزمایش و بررسی لازم قرار گیرد.

داودی با تاکید بر اینکه استفاده از لوازم آرایشی در چشم و لب باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، عنوان کرد: افراد به هیچ عنوان نباید لوازم آرایشی را بدون در نظر گرفتن تاریخ تولید و انقضا خریداری کنند همچنن استفاده از لوازم آرایشی مشترک سبب شده تا فرد دچار عوارض پوستی شود.

وی اضافه کرد: استفاده از ژل‌های شست‌وشو پس از مصرف لوازم آرایشی سبب شده تا از بروز جوش‌های احتمالی در آینده پیشگیری شود اما جهت رفع آنها موثر نبوده و فرد باید بنابر نظر پزشک معالج خود از داروهای ضد جوش و لک استفاده کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله خاطرنشان کرد: دستکاری و کندن جای جوش‌ها سبب ماندگاری طولانی مدت آنها در سطح پوست می‌شود و حالت طبیعی خود را از دست می‌دهد بنابراین توصیه می‌شود افراد از دستکاری جوش‌های صورت خود پرهیز کنند.

داودی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از سدر، ماست و حنا سبب از بین رفتن جای جوش می‌شود؟ گفت: در برخی از افراد استفاده از روش‌های سنتی البته در زمان بسیار کوتاه می‌تواند موثر باشد اما با توجه به اینکه پوست صورت ظریف است استفاده از این مواد گاهی سبب شده تا فرد دچار حساسیت و آلرژی شود بنابراین استفاده از این مواد توصیه مناسبی برای تمامی افراد نیست چراکه می‌تواند موجب بروز مشکلات پوستی نیز شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین