|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴
کد خبر: ۲۰۵۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۰
"کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی تا پیش از این در کشوری که خانواده‌اش از سال ۱۹۴۸ تاکنون در آن حکومت کرده، عادت داشته که به عنوان یک مرکز ثقل و توجه عمل کند اما با سفر رهبران کره‌ جنوبی به کشورش این شانس را دارد که خودش را به عنوان یک دولتمرد برجسته در شبه جزیره کره نشان دهد و مجموعه‌ای از فرصت‌های سیاسی و تبلیغاتی را به دست آورد."
 "کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی تا پیش از این در کشوری که خانواده‌اش از سال ۱۹۴۸ تاکنون در آن حکومت کرده، عادت داشته که به عنوان یک مرکز ثقل و توجه عمل کند اما با سفر رهبران کره‌ جنوبی به کشورش این شانس را دارد که خودش را به عنوان یک دولتمرد برجسته در شبه جزیره کره نشان دهد و مجموعه‌ای از فرصت‌های سیاسی و تبلیغاتی را به دست آورد."

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ماه آینده میلادی با توجه به اینکه کره‌ جنوبی اعلام کرده کیم جونگ اون با نشستی با حضور مون جائه این، رئیس‌جمهور این کشور موافقت کرده می‌تواند یک فرصت بزرگ برای درخشش دوباره کیم جونگ اون باشد.


عکس‌های رسانه‌های کره شمالی در روز سه‌شنبه نشان دادند کیم جونگ اون در نشستی با فرستادگان مون جائه این حضور پیدا کرده و این در حالی است که چند ماه پیش به دلیل تشدید خطرناک تنش‌ها از بابت آزمایش‌های تسلیحاتی کره شمالی، نگرانی زیادی نسبت به بروز یک جنگ وجود داشت.

در این تصاویر کیم جونگ اون در یک برنامه تلویزیونی کره شمالی مشغول خندیدن و لبخند زدن است و در یکی دیگر از آنها پیشنهاد چشیدن غذا در پای میز شام را می‌دهد و در تصاویر دیگر نیز دو لیموزین حامل نمایندگان کره‌ جنوبی در حال ترک ساختمان حزب حاکم کارگران کره شمالی است.

این تصاویر به سرعت در بخش جنوبی شبه جزیره کره یک روز بعد از آنکه کره شمالی گفت: کیم جونگ اون مذاکراتی صمیمانه با ۱۰ فرستاده مون جائه این داشته انتشار پیدا کرد.

کیم براساس گزارش‌ها تمایلش را برای نوشتن تاریخ جدید اتحاد مجدد ملی در شبه جزیره کره در جریان مراسم شامی که بنا به گفته دولت کره‌ جنوبی حدود چهار ساعت طول کشید، ابراز کرده است.

این نشست اولین دیدار مقام‌های کره‌ جنوبی با رهبر کره شمالی از زمانی که او قدرت را از پدرش در اواخر ۲۰۱۱ به دست گرفت محسوب می‌شود.

این جدیدترین نشانه است مبنی بر اینکه کره‌ای‌ها تلاش دارند روابطشان را بعد از یکی از متشنج‌ترین سال‌ها در این منطقه‌ای که همواره در لبه پرتگاه بوده، ترمیم کنند.

هیات کره‌ جنوبی تحت رهبری چونگ اوی یونگ، مدیر امنیت ملی این کشور روز سه‌شنبه به کره‌ جنوبی بازگشت و اعلام کرد که نشست رهبران دو کشور برای ماه آینده میلادی برنامه ریزی شده است.

این سفر چونگ اولین سفر یک مقام عالی رتبه شناخته شده به کره شمالی در حدود یک دهه گذشته است.

کره شمالی در رسانه‌هایش هنوز توافق این نشست را اعلام نکرده است.

با توجه به سابقه فراوان خون‌ریزی،‌ تهدید و خصومت در شبه جزیره کره سوءظن قابل توجهی نسبت به این روند گرم شدن روابط دو کره و منجر شدن آن به صلح پایدار وجود دارد.

کره شمالی بنا به اعتقاد برخی تلاش دارد با روند بهبود روابط با کره‌ جنوبی تحریم‌های اعمال شده علیه خود و فشارها را کاهش دهد.

اما در عین حال در تحول جدید به ویژه نشست مذکور این احتمال را که این دشمنان از این موقعیت و احساسات خوب ایجاد شده از بابت شرکت کره شمالی در بازی‌های المپیک زمستانی پیونگ چانگ استفاده کنند تا مناقشه را بر سر برنامه هسته‌ای کره شمالی کاهش داده و مذاکراتی میان آمریکا و کره شمالی را از سر بگیرند به وجود آورده است.

سئول گفته که کره شمالی همچنین در این مذاکرات قبول کرده که اگر پیونگ یانگ با واشنگتن مذاکره کند آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای خود را معلق کند.

اینکه کیم جونگ اون خود را یک رهبر مطمئن نشان داده که از مقام‌های کشور دشمن کره‌ جنوبی در سفر به کشور خود استقبال می‌کند بسیار خوشایند او بوده است.

او در حالی که برای دوربین‌ها لبخند می‌زد عکس‌هایی را با مقام‌های کره‌ جنوبی گرفته و ناظر بر آنچه که طبق گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی یک "اتمسفر صادقانه و میهن پرستانه" توصیف شده، بوده است.

با این حال کره شمالی پیش از این بارها اعلام کرده که از تسلیحات هسته‌ای‌اش چشم پوشی نخواهد کرد.

همچنین این کشور نفرت شدید خود را از رزمایش مشترک سالانه آمریکا و کره‌ جنوبی که جدیدترین آنها به بعد از بازی‌های المپیک زمستانی موکول شده، ابراز کرده است.

دستیابی به اهداف هسته‌ای پیونگ یانگ وابسته به این است که این کشور آزمایش‌های موشکی هسته‌ای را از سربگیرد و منطقه را در لبه پرتگاه قرار دهد.

گفته شده که کیم جونگ اون در مراسم شامی که با مقام‌های کره‌ جنوبی داشته "تمایل قاطع خود برای پیشبرد روابط کره شمالی و جنوبی و نوشتن تاریخ جدید اتحاد دوباره ملی از طریق تلاش‌های هماهنگ ملت ما به منظور افتخار جهان به آن" را ابراز کرده است.

گمانه زنی‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه روابط بهتر دو کره می‌تواند راه را برای مذاکرات واشنگتن و پیونگ یانگ درباره سلاح‌های هسته‌ای کره شمالی هموار کند. با این حال آمریکا صراحتا گفته که خواهان مذاکرات توخالی نیست و همه گزینه‌ها از جمله تدابیر نظامی روی میز هستند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین