|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۵
کد خبر: ۲۰۴۸۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۲
به گفته محققان، افراد مسن مبتلا به نوع خاصی از کاهش شنوایی به احتمال زیاد دارای زوال حافظه و مشکلات فکری موسوم به اختلال شناختی خفیف هم خواهند بود.
 به گفته محققان، افراد مسن مبتلا به نوع خاصی از کاهش شنوایی به احتمال زیاد دارای زوال حافظه و مشکلات فکری موسوم به اختلال شناختی خفیف هم خواهند بود.

این مطالعه بر روی افراد سالمندی انجام شد که در قسمت گوش میانی و عملکرد عصب شنوایی‌شان مشکل داشته که منجر به کاهش شنوایی یا ناشنوایی در آنها شده بود.

همچنین به مشکلات کاهش شنوایی مرکزی مرتبط با توانایی مغز در پردازش صدا هم پرداخته شد که در این حالت فرد عنوان می‌کرد می‌توانم بشنوم اما متوجه نمی‌شوم.

محققان دریافتند افراد مبتلا به کاهش شنوایی مرکزی در مقایسه با افراد بدون چنین مشکلی، دو برابر بیشتر مبتلا به اختلال شناختی خفیف بودند.

رادالفو ساردون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه باری ایتالیا، در این باره می‌گوید: «این نتایج مقدماتی بیانگر این مطلب است که ناشنوایی مرکزی دارای روند زوال مشترک در عملکرد سلول‌های مغزی هستند که در زمان ابتلا به زوال شناختی روی می‌دهد.

به گفته وی،این مشکل مرتبط با ادراک است. آزمایشات درک صدا باید در افراد بالای ۶۵ سال و همچنین افراد مبتلا به اختلال شناختی انجام شود.

ناشنوایی و کاهش شنوایی از شایع‌ترین ناتوانی ها در افراد مسن است که بر حدود یک سوم افراد بالای ۶۵ سال تاثیر می‌گذارد.

این مطالعه شامل ۱۶۰۴ شرکت کننده در جنوب ایتالیا و با میانگین سنی ۷۵ سال بود که مهارت‌های شنوایی، تفکر و حافظه‌شان آزمایش شد.

از بین این شرکت کنندگان ۲۶ درصد مبتلا به افت شنوایی محیطی و ۱۲ درصد مبتلا به افت شنوایی مرکزی و ۳۳ درصد مبتلا به اختلال شناختی خفیف بودند.

از بین ۱۹۲ فرد مبتلا به افت شنوایی مرکزی، ۱۴۴ نفر یا ۷۵ درصد آنها مبتلا به اختلال شناختی خفیف هم بودند.

در مقابل، افراد مبتلا به افت شنوایی پیرامونی در مقایسه با افراد بدون مشکل شنوایی، از احتمال بالاتر ابتلا به زوال شناختی برخوردار نبودند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین