|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
کد خبر: ۲۰۳۷۶۷
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۷
علاوه بر این تماشای مسابقات ملی و بین‌المللی ورزشی به ویژه فوتبال با حضور خانواده‌ها یک فضای تعاملی و پرنشاط به وجود می‌آورد. بنابراین مسئولان باید توجه کنند که حضور آزادانه زنان در اماکن عمومی به ویژه استادیوم‌های ورزشی می‌تواند به آرامش جامعه و تقویت پیوندهای اجتماعی و خانوادگی کمک کند و در سلامت، نشاط و افزایش امید در جامعه موثر باشد.
روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم شهربانو امانی/ عضو شورای شهر پنجم نوشت:

اگرچه ورود آزادانه زنان البته خانواده‌ها، به ورزشگاه آزادی را باید به فال نیک گرفت و آن را یک گام رو به جلو از سوی وزارت ورزش و جوانان تلقی کرد اما انتظار می‌رفت وزرات ورزش این مهم را اندکی پیش‌تر از آغاز مسابقه بسکتبال ایران و عراق اعلام کند که متاسفانه تنها چند ساعت به زمان بازی بسکتبال ایران و عراق فدراسیون بسکتبال اعلام کرد«خانواده‌ها می‌توانند به طور رایگان و مستقیم مسابقه بسکتبال ایران و عراق را در ورزشگاه آزادی تماشا کنند». وزرات ورزش و جوانان باید پیش از این مطالبات بحق زنان را مورد پیگیری قرار می‌داد اما با این همه اتفاق دیرهنگام را باید به فال نیک گرفت.این گام رو به جلو را باید مدیون تلاش کنشگران حقوق زنان بود واز زنان دوستدار ورزش قدرانی کرد که مطالبه خود را برای ورود آزادانه زنان به استادیوم‌های ورزشی در چهارچوب قانون و عرف جامعه مورد پیگیری قرار دادند و این مهم می‌تواند زمینه‌ای برای تحقق سایر مطالبات زنان باشد. بسیاری از مسابقات ورزشی در ایران مانند سوارکاری، والیبال، بسکتبال و... به گونه‌ای است که می‌توان آنها را همراه با خانواده به ویژه زنان در استادیوم‌ها تماشا کرد.

 علاوه بر این تماشای مسابقات ملی و بین‌المللی ورزشی به ویژه فوتبال با حضور خانواده‌ها یک فضای تعاملی و پرنشاط به وجود می‌آورد. بنابراین مسئولان باید توجه کنند که حضور آزادانه زنان در اماکن عمومی به ویژه استادیوم‌های ورزشی می‌تواند به آرامش جامعه و تقویت پیوندهای اجتماعی و خانوادگی کمک کند و در سلامت، نشاط و افزایش امید در جامعه موثر باشد. ضعف‌ها و مشکلات حداقلی نباید مسئولان را از رفع ممنوعیت حضور زنان به استادیوم باز دارد. زیرا حضور زنان در استادیوم‌ها می‌تواند آداب اجتماعی و احترام به حقوق شهروندی و خانواده‌ها به ویژه زنان را در جامعه افزایش دهد. بنابراین به نظر می‌رسد که با توجه به توسعه و رشد آگاهی عمومی زمان آن فرارسیده که نگاه سختگیرانه و حداقلی مسئولان به مطالبات و خواسته‌های بحق جامعه به ویژه زنان برداشته شود. همچنین نهادهای فرهنگی و اجتماعی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند باید برای فرهنگ سازی در جامعه گامی اساسی بردارند. این نهادها باید توجه کنند اگر تاکنون در رسیدن به اهداف خود موفق نبوده‌‌ند این مهم به دلیل نهادینه سازی محدودیت‌ها و ممنوعیت‌ها در جامعه است. بنابراین همانطور که جامعه در همه مشکلات صبر و سکوت پیشه کرد مسئولان اکنون پس از گذشت سال‌ها محدودیت، نباید این حق شهروندی را بدون پاسخ بگذارند. امروز مسئولان باید به خواسته‌های جوانان و زنان توجه کنند. به‌رغم اینکه حقوق قانونی ملت در قانون اساسی هم پیش‌بینی شده و مردم نیز به آن رای داده‌اند، آن طور که باید به حقوق اساسی و حقیقی جامعه پاسخ داده نمی‌شود در حالی که امروز در هزاره سوم، زمانی است که باید به مطالبات بحق زنان و جوانان پاسخ داد و باید به جامعه اعتماد کرد.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
آخرین عناوین